Research to improve people's health

0
0
0
s2smodern

Presentació de pòsters per part d’investigadors de l’IDIAPJGol a l’EGPRN a Bòsnia

El primer cap de setmana d’octubre investigadors de l’IDIAPJGol van tenir un paper destacat en el marc de l’European General Practice Research Network, EPGRN, a Sarajevo, Bòsnia i Hercegovina. D’una banda, les investigadores Romina Raczy, Maria Isabel Fernández, Maria Rodríguez, investigadores de l’IDIAPJGol van presentar sengles pòsters. D’altra banda, Miguel Ángel Muñoz participarà com a investigador en un projecte europeu en el programa Erasmus +.

161018 EGPRN WEB IDIAP

 

European General Practice Research Network 2018

L’última edició de l’EPGRN es va celebrar des del dia 4 al 7 d’octubre a Sarajevo, Bòsnia i Hercegovina. La 87a edició d’aquest esdeveniment es va centrar principalment en el paper dels metges de família i la seva relació amb les malalties cròniques.

El paper dels investigadors de l’IDIAPJGol en l’EPGRN va ser destacat per la presentació de dos pòsters, una comunicació oral i una participació especial:

Pòster de Romina Raczy: “Effectiveness of a biopsychosocial multidisciplinary intervention by fear avoidance beliefsin workers with sub-acute low back pain: Cluster randomized trial”.

Pòster de Maria Isabel Fernandez-Sanmartín: “Management of patients with diabetes and severe mental illness (SMI) compared to those without”.

Presentació oral de Maria Rodriguez Barragan: “Diagnostic accuracy of the Hopkins Symptom Checklist 25 (Spanish version) for the diagnosis of depression in primary care”.

Projecte de Miguel Ángel Muñoz en el marc Erasmus+: “Innovative training for technology-based frailty and falls management”.

Pel que fa al paper de Miguel Ángel Muñoz en el projecte Erasmus + cal destacar que es tracta d’un projecte destinat a millorar el coneixement dels professionals sanitaris sobre la fragilitat de la gent gran i la prevenció de caigudes mitjançant un programa formatiu, finançat per la European Commission. La Universitat de Lisboa, la Universitat Politècnica de València i l’EGPRN lideren el projecte. Miguel Ángel Muñoz, responsable de la Unitat de Suport a la Recerca de Barcelona, és l’investigador designat per l’EGPRN per coordinar el projecte.

Per a més informació sobre l’EPGRN podeu visitar la seva pàgina web oficial.

 

 

Tags: IDIAPJGol, EGPRN, Bòsnia, European General Practice Research Network