Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Una alerta electrònica a l’atenció primària permetria millorar el test i diagnòstic del VIH

 Investigadors de l’IDIAPJGol, del CEEISCAT i de l’IGTP han constatat l’eficàcia d’una estratègia per millorar la detecció precoç del VIH a l'Atenció Primària.

Alerta

0
0
0
s2smodern

S’allarga el reclutament de l’estudi sobre la caracterització de les persones amb COVID-19 persistent

L’enquesta de l’estudi pioner de l’IDIAP Jordi Gol sobre la COVID-19 persistent ha superat les 1.800 persones que estan rebent el seguiment. L’objectiu de l’estudi és arribar al màxim de respostes possibles per poder tenir uns resultats més robusts sobre com evoluciona la malaltia al llarg de tot un any.

Covid 19

0
0
0
s2smodern

Investigadors de IBIMA, el Districte Sanitari Màlaga-Guadalhorce i la RedIAPP mostren l'eficàcia de les intervencions psicològiques i educatives a través d'internet en la prevenció de la depressió

L'estudi, en què han participat un total de 10.000 persones de 11 països, ha estat publicat a la revista científica ‘Clinical Psychology Review’.

INTERNET ibima

0
0
0
s2smodern

Nou curs de Metodologia en la Investigació Qualitativa amb la AIFiCC

L'IDIAPJGol, juntament amb l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya, ofereix aquest nou curs amb l'objectiu de conèixer les bases teòriques i metodològiques de les investigacions qualitatives i les principals àrees d’aplicació de la investigació qualitativa en la salut.

connections 2099068 1280

0
0
0
s2smodern

Darreres publicacions científiques de l'IDIAPJGol

Consulta les últimes publicacions en revistes científiques sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb la participació dels nostres investigadors i investigadores.

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern

Nou curs de l'IDIAPJGol: Introducció a l'Avaluació Econòmica en Salut

L'IDIAPJGol ofereix aquest nou curs en format online amb l'objectiu de donar a conèixer els diferents tipus d'avaluacions que existeixen, com realitzar-los i quina és la més adequada per a cada context.

avaluacioeconomica