Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Sessions Tècniques del Consorci de Salut i Social de Catalunya

Les investigadores de l'IDIAPJGol Anna Berenguera i Constanza Jacques participaran en representació de l'IDIAPJGol a les sessions Tècniques del Consorci de Salut i Social de Catalunya 2021.

Captura

0
0
0
s2smodern

La salut mental de les dones va empitjorar més durant el confinament

Segons les dades obtingudes per l’enquesta de l’impacte psicosocial del confinament domiciliari per la pandèmia de la COVID-19 a Espanya realitzada per l’IDIAPJGol, un terç de les dones van experimentar ansietat i depressió, mentre que els homes només ho van patir un de cada cinc.

Respon a l'enquesta

Imagen1

0
0
0
s2smodern

Publicació de l’estudi ‘Clinico-epidemiological characteristics of men and women with a new diagnosis of Chronic Obstructive Pulmonary Disease: a database (SIDIAP) study’ a la revista científica BMC Pulmonary Medicine

L’estudi es fruit de la beca SIDIAP (IDIAP Jordi Gol) guanyada pel Grup de Recerca l’any 2017 i que permetia tenira ccés a variables registrades a l’eCAP de més de 5,5milions d’usuaris d’Atenció Primària de l’ICS. 

2021 02 19 13 32 19

0
0
0
s2smodern

L’atenció primària de Lleida obté la I Beca de la Societat Catalana de Pediatria per un estudi sobre els efectes del moviment antivacunes a les xarxes socials

L’equip investigador lleidatà, liderat per la pediatra del CAP Rambla Ferran Agnès Huguet, ha analitzat la relació entre aquests missatges i el dubte o rebuig a les vacunes d’una part de la població.

Agnès Huguet

0
0
0
s2smodern

Webinar IRISCAT- Dra. Clara Montagut "Utilitat clínica de la biòpsia líquida en càncer colorectal"

El Webinari tindrà lloc el dimecres 17 de febrer a les 16:00 amb la Dra Clara Montagut, jefa de l'Unitat de Càncer Gastrointestinal i dirigeix un grup d'investigació en teràpies i biomarcadors decàncer colorrectal.

Clara Montagut POST WEBINAR 1200x680

0
0
0
s2smodern

L’IRBLleida amplia l’exposició fotogràfica amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) ha ampliat l’exposició fotogràfica formada per fotografies de les professionals que integren l’Institut. Aquest 2021 s’hi sumen 4 cartells més i 90 professionals més.

01 IRB poster plantilla red