Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2smodern
L’IDIAPJGol acredita dos nous grups de recerca en atenció primària

El Grup CENIT i el Grup INFADIMED han estat acreditats com a grups de recerca emergents per l'IDIAPJGol. L’Institut compta amb 34 grups de recerca, 23 dels quals tenen també l'acreditació AGAUR. D'aquests 23 grups, 19 han renovat la seva acreditació i 4 l'han obtingut recentment, el Grup GAVINA, el Grup GREMSAS, el Grup IAA i el Grup PROSAARU.

121218 atencio primaria idiap

0
0
0
s2smodern
Investigadors d’atenció primària esperen augmentar la realització de la prova del VIH i d’altres ITS 

Un projecte de recerca que estan duent a terme investigadors de l’IDIAPJGol, l’IGTP, el CEEISCAT, la CAMFiC i l’AIFiCC vol millorar el diagnòstic precoç del VIH i d’altres infeccions de transmissió sexual (ITS) a les consultes d’atenció primària. 

idiap vih

0
0
0
s2smodern

Finançament de l’Institut de Salut Carlos III per a projectes de recerca de l’IDIAPJGol

L’Institut de Salut Carlos III ha concedit finançament a tres projectes de recerca de l’IDIAPJGol i un Contracte PFIS en la convocatòria d’ajuts 2018 de l’Acció Estratègica de Salut 2013-2016.

281118 iscIII idiapjgol

0
0
0
s2smodern
Beca d’Investigació de l’Hospital Gregorio Marañón per un estudi de l’IDIAPJGol

El projecte DROP (“Estudi de cost-efectivitat i cost-utilitat d’un programa multicomponent per al maneig integrat de dolor crònic i depressió en atenció primària”), liderat per Germán López Cortacans, infermer i investigador del Grup de Salut Mental de Tarragona de l'IDIAPJGol, ha rebut un premi a la recerca infermera atorgat per l’Hospital Gregorio Marañón.

111218 Gregorio Maranon idiap web

0
0
0
s2smodern

Premis a l'Excel·lència Professional 2018

El proper 3 de desembre tindrà lloc a l’Auditori Axa de Barcelona l’acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional 2018 del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Entre els premiats hi ha coordinadors de grups de recerca i investigadors de l'IDIAPJGol. Enhorabona a tots!

 201118 premis comb 2018

0
0
0
s2smodern
Investigadors de l'IDIAPJGol premiats al Congrés SEMERGEN

La comunicació "La actividad física como medida de mejora del estado de ánimo y la socialización en personas mayores", d'investigadors de la Unitat de Suport a la Recerca IDIAPJGol de l'ICS Catalunya Central, rep el premi al Millor Projecte d'Investigació al 40º Congreso Nacional SEMERGEN celebrat a Palma de Mallorca.

271118 semergen idiapjgol