Condicions d'utilització i venda

 

Si us plau, llegeixi aquestes condicions atentament abans d'utilitzar la passarel·la de pagament del servei de l'IDIAPJGol. .

1. Les nostres dades

 L'IDIAPJGol és una Fundació creada l'any 1995 a iniciativa de l'Institut Català de la Salut. Des de llavors ha estat pionera en la investigació en Atenció Primària a l'Estat espanyol.

La nostra missió és crear nou coneixement i evidències útils, promovent, desenvolupant i gestionant la investigació de l'Atenció Primària de Salut, principalment a Catalunya, fomentant la formació en recerca, la difusió dels seus resultats i la translació als serveis sanitaris.

Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol)
Gran Via Corts Catalanes, 587.
08007 Barcelona
CIF: G-60954104
Número de Registre del Departament de Justícia: 1006

2. Els nostres serveis

L'IDIAPJGol ofereix els seus serveis a tots els professionals d'Atenció Primària de Salut de Catalunya: metges de família, pediatres, tècnics de salut, especialistes extrahospitalaris, infermeres, treballadors socials i qualsevol altre tipus de professional que desenvolupi la seva activitat en l'atenció primària.

3. Política de Venda

L'IDIAPJGol ven serveis. En cap moment li enviarem res al seu domicili per correu o missatger. Els serveis disponibles avui dia mitjançant la passarel·la de pagament són:

  • Cursos de formació
  • Inscripció Jornades IDIAPJGol

4. Política de devolucions

Un cop efectuat el pagament, si la persona inscrita no assisteix al curs de formació o Jornada, no s'acceptarà la devolució d'aquest. En cas que el curs de formació o jornada fos anul·lat per motius propis de l'organitzador, es reintegraria l'import del mateix a la mateixa targeta en què s'hagués efectuat el pagament.