Avís Legal  

 

El present Avís Legal regula les condicions generals d'accés i utilització del lloc web accessible en la direcció URL www.idiapjgol.org (endavant, el lloc web), que l’IDIAPJGol posa a disposició dels usuaris d’Internet.

La utilització del lloc web implicada l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal. En conseqüència, l’usuari del lloc web ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposa utilitzar la web, ja que el text podria patir modificacions a criteri del titular de la web, o a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o en la pràctica empresarial.

1.- TITULARITAT DEL LLOC WEB.

Nombre del titular: Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGol)
Domicili social: Gran Via Corts Catalanes, 587
Població: Barcelona
Província: Barcelona
C.P.: 08007
C.I.F.: G-60954104
Telèfon de contacte: 93 482 41 24
Fax: 93 482 41 74
Correu electrònicAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2.- OBJECTIU.

El lloc web facilita als usuaris del mateix l'accés a informació i serveis prestats per l'IDIAPJGol a aquelles persones o organitzacions interessades en aquests.

3.- ACCÉS I UTILITZACIÓ DE LA WEB.

3.1.- Caràcter gratuït de l’accés i utilització de la web. 
L’accés a la web té caràcter gratuït pels usuaris d'aquesta.

3.2.- Registre d’usuaris.
Amb caràcter general l’accés i utilització de la web no exigeix la prèvia subscripció o registre dels usuaris d'aquesta.

4.- CONTINGUTS DE LA WEB.

L'idioma utilitzat pel titular en la web serà el castellà. L'IDIAPJGol no es responsabilitza de la no comprensió o enteniment de l'idioma de la web per l'usuari, ni de les seves conseqüències.

L'IDIAPJGol podrà modificar els continguts sense previ avís, així com suprimir i canviar aquests dintre de la web, com la forma en què s'accedeix a aquestes, sense cap justificació i lliurement, no responsabilitzant-se de les conseqüències que els mateixos poden ocasionar als usuaris.

Es prohibeix l'ús dels continguts de la web per promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l'autorització de l'IDIAPJGol, ni remetre publicitat o informació validant-se per ell dels serveis o informació que es posen a disposició dels usuaris, independentment de si és d'utilització gratuïta o no.

Els enllaços o hiperenllaços que incorporen a tercers en les seves pàgines web, dirigides a aquesta web, seran per l'apertura de la pàgina web completa, no podent manifestar, directament o indirectament, indicacions falses, inexactes o confuses, ni incórrer en accions deslleials o il·lícites en contra de l'IDIAPJGol.

5.- LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT.

Tant l'accés a la web com l'ús no consentit que pugui efectuar-se de la informació continguda en la mateixa és de l'exclusiva responsabilitat de qui el realitza. L'IDIAPJGol no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d'aquest accés o ús. L'IDIAPJGol no es fa responsable dels errors de seguretat, que es puguin produir ni dels danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l'usuari (hardware i software), o als fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de: 

  • La presència d'un virus en l'ordinador de l'usuari que sigui utilitzat per la connexió als serveis i continguts de la web.
  • Un mal funcionament del navegador.
  • L'ús de versions no actualitzades d'aquest.

L'IDIAPJGol no es fa responsable de la fiabilitat i rapidesa dels hiperenllaços que s'incorporen en la web per l'apertura d'altres. L'IDIAPJGol no garanteix la utilitat d'aquests enllaços, ni es responsabilitza dels continguts o serveis a què puguin accedir l'usuari per mitjà d'aquests enllaços, ni del bon funcionament d'aquestes webs.

L'IDIAPJGol no serà responsable dels virus o altres programes informàtics que deteriorin o puguin deteriorar els sistemes o equips informàtics dels usuaris, en accedir a la seva web o a altres webs a les quals ha accedit mitjançant enllaços d'aquesta web.

6.- NO REPRODUCCIÓ

Qualsevol ús de la web o els seus continguts haurà de tenir un caràcter exclusivament particular. Està reservat exclusivament a l'IDIAPJGol, qualsevol altre ús que suposi la còpia, reproducció, distribució, transformació, comunicació pública o qualsevol altra acció similar, de tot o part dels continguts de la web, pel que ningú usuari podrà portar a fi aquestes accions sense l'autorització prèvia i per escrit de l'IDIAPJGol.

7.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT.

El present Avís Legal s'interpretarà i regirà de conformitat amb la legislació espanyola. L'IDIAPJGol i els usuaris, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten al dels jutjats i tribunals del domicili de l'usuari per qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l'accés o ús de la web. En el cas que l'usuari tingui el seu domicili fora d'Espanya, l'IDIAPJGol i l'usuari, es comprometen, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'IDIAPJGol.