Fem recerca per la salut de les persones

        GIR

La nostra recerca

La nostra recerca

Tenim 34 grups acreditats que fan recerca a diferents àrees de la salut des de l’atenció primària.
Memòria IDIAPJGol

Memòria IDIAPJGol

Memòria científica anual de l'IDIAPJGol.
SIDIAP

SIDIAP

Sistema d'Informació per al desenvolupament de la Investigació en Atenció Primària

 • Memòria 2019

  El més rellevant del 2019 a l'IDIAPJGol

  Ja està disponible la Memòria Anual de l'IDIAPJGol, en format digital per facilitar la lectura i la comprensió de les dades més destacades de 2019.

  Captura portada

  LLegir més

 • Cribratge cancer mama

  La USR de Lleida col·labora en un qüestionari sobre el cribratge personalitzat del càncer de mama

  Aquest qüestionari forma part dels projectes de recerca DECIDO i ProShare titulats "Personalització del cribratge de càncer de mama: avaluació de la seva viabilitat i acceptabilitat en el Sistema Nacional de Salut (PI17/00834) i "La col·laboració dels professionals sanitaris per incloure la presa de decisions compartida en el Programa de cribratge de càncer de mama "(PI18/00773), respectivament.

  cribratge cancer mama

  LLegir més

 • Article EPIVAC

  Article del Grup EPIVAC sobre la COVID19 al Journal of Clinical Hypertension

  El Journal of Clinical Hypertension (revista oficial de l’Associació Mèdica Mundial en Hipertensió, factor d’impacte bibliomètric: 3,2 punts) acaba de publicar un article d’investigació original realitzat pel Grup de Recerca EPIVAC de Tarragona. L’article analitza la incidència i risc de COVID 19 en les persones hipertenses de les comarques de Tarragona.

  medicaments recurs

  LLegir més

 • PUBLICACIONS

  Darrers articles científics de l'IDIAPJGol

  Consulta les últimes publicacions en revistes científiques sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors i investigadores.

  foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

  LLegir més

 • Edició Q1

  L’investigador Josep Vidal Alaball edita un número especial de l'International Journal of Environmental Research and Public Health

   El doctor Josep Vidal Alaball és metge de família i investigador de l’IDIAPJGol. A més, coordina la Unitat de Suport a la Recerca (USR) de la Catalunya Central. Recentment, ha editat un número especial de l'International Journal of Environmental Research and Public Health.

  NTSMRH horizontal light

  LLegir més

 • Enquesta UGP-webinars

  T’agradaria aconseguir finançament per començar un projecte de recerca que tens en ment?

  Els UGP-webinars seran el teu espai per adreçar tots els teus dubtes en directe a la Unitat de Gestió de Projectes de l’IDIAPJGol! Ara, et demanem que responguis una breu enquesta per ajudar-nos a adaptar aquests UGP-webinars a les teves necessitats.

  enquesta ugp

  LLegir més

 • Articles científics

  Noves publicacions científiques de l'IDIAPJGol

  Consulta els darrers articles en revistes científiques sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors i investigadores.

  foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

  LLegir més

 • Cargencors

  El FONDO SUPERA COVID-19 selecciona un estudi liderat per l’IMIM i l’Hospital del Mar, en el qual també participen les Universitats de Girona i de Vic-Universitat Central de Catalunya, l’IDIAPJGol i l’IDIBGI

  El projecte és un dels 12 seleccionats pel comitè avaluador de la convocatòria i és el que rebrà la segona quantitat de diners més alta, 250.000 €. L'estudi, que compta amb la participació de la Universitat de Girona, de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya i la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut, dels hospitals Trueta i Santa Caterina i de l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP-Jordi Gol), així com l’interès de l'empresa Gen inCode i diversos centres sanitaris dels Estats Units, analitzarà la predisposició genètica al risc coronari com un element pronòstic de la gravetat en cas de patir la COVID-19.

  article idiapjgol 3

  LLegir més