Fem recerca per la salut de les persones

La nostra recerca

La nostra recerca

Tenim 34 grups acreditats que fan recerca a diferents àrees de la salut des de l’atenció primària.
SIDIAP

SIDIAP

Sistema d'Informació per al desenvolupament de la Investigació en Atenció Primària

 • Hackaton alfabetització digital

  El projecte Citizen Hackt organitza una sessió d’innovació disruptiva per generar solucions al repte de l’alfabetització digital de la gent gran

  El Dream BIG Challenge és una competició d'innovació disruptiva on en 3 hores es generen centenars de solucions al repte de l'alfabetització digital de la gent gran. Un moviment que permet acostar els ciutadans a la realitat de la innovació de les empreses i de la societat, empoderant-les perquè siguin capaces de definir i fer realitat el futur que somien.

  hackaton

  LLegir més

 • iRAISE

  L’equip d’innovació de l’IDIAPJGol participarà al programa iRAISE

  El projecte del Real World Lab de l’IDIAP, que servirà per validar tecnologies sanitàries, ha estat escollit per al programa iRAISE. En el marc d’aquest programa l’equip d’innovació es formarà i realitzarà el pla de viabilitat del Real World Lab.

  iraise

  LLegir més

 • OPTIMA

  Un nou projecte de recerca té com a objectiu millorar el tractament de pacients amb càncer de pròstata, mama i pulmó a través de la intel·ligència artificial

  L'IDIAPJGol participarà en un programa de recerca amb la col·laboració de 36 socis de 13 països amb l'objectiu de millorar l'atenció als pacients amb càncer de pròstata, mama i pulmó a través de Intel·ligència Artificial (IA).

  optima

  LLegir més

 • Conveni COMLLeida

  L’IDIAP Jordi Gol i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida inicien una col·laboració per fomentar la recerca en l’àmbit de l’atenció primària a Lleida

  La Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLleida) van signar el passat dia 1 d’octubre un acord de col·laboració per desenvolupar activitats de manera conjunta per fomentar la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l’àmbit de l’atenció primària a Lleida entre les persones col·legiades al COMLL. 

  COMLLIDIAP30

  LLegir més

 • Articles científics

  Consulta els darrers articles científics de l'IDIAPJGol

  Consulta les ultimes publicacions dels nostres investigadors i investigadores o amb participació de l'IDIAPJGol.

  foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

  LLegir més

 • Programa innovació

  Dos grups de recerca de l’IDIAPJGol, seleccionats per participar al programa The Collider OnCampus 2021

  El grup GAVINA, de la USR Terres de l’Ebre i liderat per la Rosa Dalmau i el grup de la USR Costa de Ponent VERTAP, amb el Jose Luis Ballvé com a investigador principal, han estat seleccionats en una convocatòria competitiva per participar a la formació OnCampus de The Collider.

  GAVINA

  Grup GAVINA

  LLegir més

 • Editorial covid persistent

  Al 75% dels afectats per covid persistent els hi costa passar temps amb els amics i al 70%, atendre responsabilitats familiars

  Investigadores de l’IDIAPJGol publiquen una editorial a l’European Journal of Internal Medicine sobre les conseqüències de la covid persistent. 1 de cada 5 persones presenta símptomes de Covid-19 cinc setmanes després de la infecció. A les 12 setmanes, 1 de cada 10 pacients.

  mascareta

  LLegir més

 • Renovem UGP

  Renovem la Unitat de Gestió de Projectes (UGP) amb l'objectiu d'enfortir la nostra presència internacional

   L'IDIAPJGol ha incorporat a l'equip de la UGP dos nous professionals: Alexandros Nikolaou i Nicola Kielland.

  ugp 2021

  LLegir més