Fem recerca per la salut de les persones

borsa treball convocatories obertes

Estades Formatives

 

Les estades formatives són una bona fórmula per la capacitació com a investigador. Per aquest motiu, des de l’IDIAPJGol entenem que les estades formatives són una molt bona eina per tenir un contacte amb la recerca en atenció primària en una institució referent en l’àmbit nacional i internacional. Desde l'IDIAPJGol fomentem la formació amb la finalitat de generar coneixements, difondre resultats i traslladar-los a la pràctica clínica per aportar eficiència al sistema sanitari i promoure i millorar la salut de les persones.

L’IDIAPJGol acull, persones interessades en realitzar tant la tesi doctorals com treballs de fi de màster i professionals d’atenció primària que vulguin treballar de forma interdisciplinar en projectes de recerca que ajudin a donar resposta a les necessitats de l’Atenció Primària i Comunitària.

 

Què ofereix l'IDIAPJGOL?

Tipus d’estada que ofereix:

  • Doctorat: consisteix estar matriculat en un programa de doctorat adaptats a l’espai europeu d’educació superior, i culminen en un conjunt d’activitats formatives que culminen amb l’elaboració de la tesi doctoral (un treball original de recerca).
  • Post-doc: Un investigador o postdoctorat és una persona que realitza una investigació professional després de completar els seus estudis de doctora
  • Treball de Fi de Màster: Aquest treball obligatori per l’obtenció de Màster Universitari conclou amb aquest treball, que consisteix en un projecte integral de síntesi dels coneixements adquirits durant el màster, realitzat individualment i defensat davant un tribunal universitari
  • Grau (últim any)
  • Resident d’AP (Professional en formació d’AP)
  • Professional d’AP

Dins d’aquest conjunt possible d’estades formatives, l’IDIAP prioritzarà les estades llargues, especialment les pre-doc, post-doc i realització de TFM.
Podeu consultar la “PhD Guideline in IDIAPJGol” 

 

On pots fer l'estada formativa dins de l'IDIAPJGol?

L’IDIAPJGol està format per 8 Unitats de Suport Territorial (USR) (Veieu mapa), una Unitat Central de Recerca, la Unitat d’Estudis del Medicament i el SIDIAP i té 34 grups de recerca, a través dels quals es desenvolupen diferents línies de recerca (Grups de recerca). 

 

Quins són els requisits?

Per poder fer una estada formativa a l'IDIAPJGol cal:

  • Ser major de 18 anys
  • Enviar la documentació de la sol·licitud “Estada Formativa” correctament complimentada
  • Haver estat acceptat/da per l’IDIAPJGol i tenir l’assignació d’un tutor
  • Formalitzar el conveni de col·laboració per a la realització d’una estada formativa entre la Universitat, o Entitat corresponent i l’IDIAPJGol

 

Com ho puc sol·licitar?

Si estàs interessat/da en realitzar una estada formativa a l’IDIAPJGol cal que ens enviïs la següent documentació:

  • Emplenar el formulari de sol·licitud on-line (Accedir al formulari) 
  • Carta de Motivació, indicant l’objectiu de l’estada, les expectatives i la línia/es de recerca en les que estàs interessat/da
  • CV

Revisarem la teva documentació i el Comitè d’Estades Formatives haurà d’avaluar la sol·licitud.

Et comunicarem l’acceptació o no de la mateixa; o et proposarem dates alternatives en cas de no tenir disponibilitat a les dates sol·licitades.

En cas d’acceptació, caldrà signar el corresponent conveni amb la teva entitat.