Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Josep Vidal, nomenat professor titular de la UVic-UCC

El coordinador de la Unitat de Suport a la Recerca Catalunya Central coordina l’assignatura de Medicina de Família a la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

JOSEP VIDAL 1

 El coordinador de la Unitat de Suport a la Recerca (USR) Catalunya Central de l’IDIAPJGol, Josep Vidal, ha estat nomenat professor titular de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic - UCC), després d’haver superat el procés de promoció interna que ha dut a terme la institució. El doctor Vidal ja fa sis anys que col·labora amb la UVic - UCC, on coordina l’assignatura de Medicina de Família.

Josep Vidal és doctor en telemedicina i actualment treballa com a metge de família a la Gerència Territorial Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut (ICS). Dins l’USR Catalunya Central on exerceix de coordinador lidera un equip de recerca clínica centrat en la investigació i la innovació en els serveis de salut, principalment orientada a millorar l'eficiència dels serveis d'atenció primària. Forma part del grup de recerca de Promoció de la Salut a l'Àrea Rural (PROSAARU), on lidera la línia de recerca sobre noves tecnologies i telemedicina. És membre d’EURIPA, l'Associació Europea de Metges Rurals, així com de l'assemblea del WONCA Working Group on Rural Practice (RuralWonca).