Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

El projecte ODISEA guanya el Premi d’Innovació en Salut VTSO

ODISEA, app que permet que tots els professionals implicats en un “codi infart” tinguin la informació sobre l’estat del pacient, entre d’altres, per actuar de la forma més efectiva i ràpida ha estat seleccionat d’entre una trentena de propostes.

premi odisea web

Viladecans The Style Outlets  va celebrar, el passat 11 de desembre, l’acte de lliurament del II Premi d’Innovació en Salut VTSO, en el qual es va donar a conèixer el projecte guanyador.

El propòsit del premi, que està dotat amb 15.000 euros i compta amb la col·laboració d’IDIBELL – XarSMART, és impulsar la transferència al mercat i a la societat de projectes d’alt nivell dins del camp dels productes sanitaris, la salut digital i les teràpies avançades.

El projecte ODISEA, presentat en la categoria de Salut digital per l’Institut d’investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol) i l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona, planteja el desenvolupament d’un programari per a millorar el procés assistencial de l’infart agut de miocardi mitjançant l’optimització de la coordinació i el flux d’informació entre els sanitaris responsables dels pacients. El resultat és una considerable reducció del temps de tractament i una millor selecció dels casos.

ODISEA està liderat pels doctors Jaime Aboal (IDIBGI/Hospital Josep Trueta/UdG) i Rafael Ramos (IDIAPJGol/IDIBGI/UdG).