Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Dos professionals de l'IDIAPJGol, Premi a l'Excel·lència 2023 del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB)

Carlen Reyes, metgessa de família a l'EAP Sardenya, i Daniel Martínez, metge al CAP Sant Martí de Provençals, i tots dos investigadors del grup de recerca GREMPAL de l'IDIAPJGol, han estat reconeguts pel COMB. 

Premis comb 2023

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) va celebrar el passat 27 de novembre, una nova edició de l’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional. Els Premis a l’Excel·lència són un reconeixement que, des de 2004, s’atorga a metges i metgesses de diferents àmbits assistencials que, al llarg de la seva trajectòria, han destacat per representar valors essencials de la professió mèdica, com l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, etc.

Els guardons s’atorguen en els àmbits d’atenció primària, atenció hospitalària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. En total, 53 professionals van rebre la distinció del CoMB en l’edició d’enguany. Així mateix, es van premiar quatre equips assistencials multidisciplinaris, posant en valor el treball en equip.

Consulta el llistat complet de guardonats aquí