Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Coorganitzem una jornada sobre finançament europeu de la recerca en salut amb l’Institut de Salut Carlos III

El proper dijous 16 de novembre, l’IDIAPJGol organitzarà una jornada nacional en format híbrid en la qual es presentaran les futures convocatòries del Programa EU4Health.

banner jornada web

L’acte es podrà seguir virtualment a través del canal de Youtube de l’Institut, i de manera presencial a la sala d’actes de l’edifici corporatiu de l’ICS, a la primera planta de la Gran Via de les Corts Catalanes, 587, de Barcelona.

La jornada és de lliure accés, però cal inscripció prèvia. En aquest enllaç pots consultar el programa preliminar.

Durant la jornada:

  • Es presentaran les futures convocatòries del programa (Action Grants, Joint Actions i Direct Grants) de la mà de la PNC de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII), María José González de Suso i, per part del Ministerio de Sanidad, Leticia Copano.
  • Es veuran dos casos d’èxit de participació: un Action Grant coordinat per l’ICS/IDIAPJGol i una Joint Action on participem com a Entitat Afiliada.
  • Es debatrà sobre les dificultats i oportunitats de participació al programa a nivell nacional.
  • El mateix dia, a la tarda, es podrà mantenir una reunió bilateral amb la PNC de l’ISCIII per presentar els projectes dels equips que ho sol·licitin prèviament.
  • Es podrà enviar preguntes a través del xat del canal de Youtube en directe o prèviament a través de l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La gravació de la jornada estarà disponible al canal de Youtube a partir del mateix dia de l’emissió.

L’IDIAPJGol coorganitza aquesta jornada amb l’ISCIII i el Ministerio de Sanidad, i en són col·laboradors l’AGAUR i l’ICS. Està cofinançada amb fons del Pla Estratègic per a la Investigació i Innovació en Salut (PERIS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.