Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L’IDIAPJGol formarà part d’un nou capítol europeu de l’ISoP

La International Society of Pharmacovigilance (ISoP) ha aprovat crear un grup estable a Espanya d’aquest organisme dedicat a la farmacovigilància. L'IDIAPJGol en serà un dels impulsors i estarà representat per l'investigador Felipe Villalobos. isop

L’ISoP és una societat professional, independent i sense ànim de lucre, oberta a qualsevol persona interessada en l'ús segur i eficaç dels medicaments. El seu objectiu és fomentar la ciència i l'aprenentatge en farmacovigilància, aportant un millor coneixement i comprensió sobre l'ús segur i eficaç dels medicaments, tant abans com després de la comercialització.

L’ISop s’organitza en “capítols”, grups de membres de la societat que s’organitzen territorialment per fer networking i compartir experiències, coneixements i solucions. Hi ha tretze capítols a tots el món, quatre d’ells a Europa. Ara se’n sumarà un més amb la col·laboració del nostre Institut, que treballarà perquè la farmacovigilància pugui seguir creixent a Europa i conscienciar la societat d’un ús més eficient dels medicaments.

La presentació d’aquest nou grup i dels seus participants tindrà lloc el proper 1 de juny, durant el simposi bianual que l'ISoP celebrarà a Leiden (Països Baixos). Una trobada que servirà per establir els seus àmbits de treball, les activitats a dur a terme i qui en seran els coordinadors.