Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Novetats en el Programa Centra’t: Nou deadline i 100% subvencionat per l’ICS

La primera convocatòria dels Ajuts del Programa Centra’t s’apropa, però encara hi ha temps per apuntar-s’hi. Una bona oportunitat per aconseguir una de les tres beques que es donarà a través d’aquest programa de desenvolupament de talents. L’ICS Catalunya Central , la Fundació Dr. Antoni Esteve i l’IDIAP Jordi Gol han creat aquest convocatòria amb la idea de donar valor a la recerca realitzada des de la Catalunya Central.

becas

D’aquesta manera animem als residents a viure una de les primeres experiències laborals fent recerca en l’assistència primària i en el camp de la farmacoterapèutica, en un àmbit rural. Així doncs, hem ampliat el termini per presentar les sol·licituds fins el 2 de maig. A més a més, cal remarcar que les persones beneficiàries finalment signaran un contracte laboral només amb una institució, l’Institut Català de la Salut (ICS).

Consulteu les bases per conèixer tots els detalls de la convocatòria en el següent enllaç.

Però si encara hi ha dubtes sobre el funcionament d’aquesta convocatòria, qualsevol dubte serà resolt el proper 21 de març a les 17 hores a través d’un webinar que conduiran el dr. Josep Basora, director de l’IDIAP Jordi Gol i en Josep Vidal Alaball, coordinador de la USR Catalunya Central.

Aquí teniu l’enllaç per accedir de manera lliure al webinar.

Per últim, recordar que l’acte d’entrega dels ajuts tindrà lloc el 6 de juny a la ciutat de Manresa, on es comptarà amb la presència de ponents de rellevància en l’àmbit de la salut i l’assistència primària.