Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Dues investigadores de l'IDIAPJGol protagonitzen una exposició per visibilitzar les dones científiques

Durant la setmana del 8M diferents actes i exposicions arreu del territori català volen donar visibilitat a dones científiques i investigadores de diferents àmbits que treballen fora dels focus mediàtics amb l’objectiu de millorar la nostra societat. A Terres de L’Ebre, l’exposició “Científiques d’Ulldecona” a la Oficina de Turisme d’Ulldecona, és una mostra del talent científic femení ebrenc, on dues de les protagonistes són investigadores de l’àmbit de l’Atenció Primària a l’IDIAPJGol.

Noelia USRTerresEbre

 Les investigadores de l'IDIAP que apareixen a la mostra són Noèlia Carrasco Querol, doctora en Biologia, membre del grup de recerca d’Avaluacions d’Intervencions en Atenció Primària GAVINA i tècnica de la Unitat de Suport a la Recerca de l’IDIAPJGol a les Terres de l’Ebre. També és protagonista de l’exposició la fisioterapeuta i doctora en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport Carme Martí Borràs del Grup Estils de Vida CardioCat de l’IDIAPJGol.

Donar a conèixer els seus perfils científics i la seva tasca investigadora posa de relleu la importància de la recerca en Atenció Primària de l’IDIAPJGol com a centre de recerca referent d’atenció primària de Catalunya i de les Unitats de Suport a la Recerca als territoris, i contribueix a la divulgació del seu impacte en la societat.