Enquesta COVID-19 Persistent

Disponible l’enquesta per a persones afectades amb més de 21 dies de símptomes compatibles amb COVID-19

enquesta covid persistent

 

L’enquesta forma part d’un estudi que preten seguir l’evolució dels símptomes de COVID-19 persistens en el moment d’entrada a l’estudi, i als 3, 6 i 12 mesos des de l’entrada a l’estudi.

Professionals a l’IDIAPJGol, l’ICS i el Departament de Salut, juntament amb el Col·lectiu d’Afectades i Afectats per símptomes persistents de la COVID-19 de Catalunya, treballen en un estudi que descrigui les característiques sociodemogràfiques, els símptomes, la seva evolució en el temps i l’afectació en la qualitat de vida de les persones afectades al llarg d’1 any.

Qui pot participar a l’enquesta?

  • Majors de 18 anys
  • Ha tingut símptomes compatibles amb la COVID-19 que han durat més de 3 setmanes (>21 dies) amb o sense proves diagnòstiques confirmatòries
  • No ha estat ingressat/da a la Unitat de Cures Intensives durant la malaltia aguda per COVID-19
  • Viu a Catalunya
  • Encara que ja hagi superat la malaltia, però va estar afectat i va tenir símptomes de més de 21 dies de durada

Aquest estudi es realitza conjuntament amb el Col•lectiu d’Afectades i Afectats per símptomes persistents de la COVID-19, i s’emmarca en els estudis de tipus participatiu en els que es crea coneixement científic juntament amb les persones afectades.

Us adjuntem l’enllaç a l’enquesta de l’estudi per tal de fer difusió amb persones que atenguin que tinguin o hagin tingut símptomes persistents (que duren més enllà dels 21 dies des de l’inici dels símptomes).

Enllaç: https://redcap.link/covid19_persistent

L’enquesta estarà disponible fins el 30 de juny del 2021.