Investigamos para la salud de las personas

0
0
0
s2smodern

Premis a l'Excel·lència Professional 2018

El proper 3 de desembre tindrà lloc a l’Auditori Axa de Barcelona l’acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional 2018 del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Entre els premiats hi ha coordinadors de grups de recerca i investigadors de l'IDIAPJGol. Enhorabona a tots!

 201118 premis comb 2018

El Col·legi de Metges de Barcelona atorga anualment aquests Premis, des de 2004, a metges catalans de diferents àmbits que han destacat per la seva activitat i trajectòria professional, compromís, honestedat, altruisme, integritat i excel·lència.

Entre els premiats d'enguany hi ha molts companys, professionals de l'atenció primària, i investigadors de l'IDIAPJGol, entre ells Daniel Prieto Alhambra, coordinador del Grup de Recerca en Malalties Prevalents de l'Aparell Locomotor en Atenció Primària (GREMPAL), Carles Llor, coordinador del Grup de Recerca en Infeccions en atenció Primària (GRIP) i Eulàlia Borrell, coordinadora del Grup de Recerca en la Cronicitat de la Malaltia Respiratòria (GReCMaR).

En aquest enllaç trobareu informació sobre l'acte i l'accés al llistat dels guardonats d'aquesta edició.

Enhorabona a tots els premiats!

Sobre els Premis a l'Excel·lència Professional

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

El CoMB guardona professionals en sis àmbits diferents: atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.

Etiquetas: IDIAPJGol, COMB, Premis a l'Excel·lència Professional