Investigamos para la salud de las personas

        GIR
  • Home
  • Actualidad
  • Noticias
  • Apunta’t a la cursa mini 10K de Vilafranca del Penedès i col·labora amb el Grup de Recerca @infadimed @IDIAPJGol. Investiguem per millorar la salut dels infants. T’esperem amb el @capitavitamines el diumenge 27 de gener!
0
0
0
s2smodern

Investigar l’historial de trastorns afectius de les dones embarassades és rellevant per prevenir la prematuritat

Les mares de nadons prematurs tenen una mitjana d’edat més elevada i presenten majors índex de tabaquisme, d’abús d’alcohol, menor temps entre embarassos i menor nivell socioeconòmic. A més, l’ús de medicaments antipsicòtics durant l’embaràs té una associació significativa amb el part prematur.

Embarassades

0
0
0
s2smodern

Una app dissenyada per investigadors de la RedIAPP es confirma efectiva en la millora dels hàbits saludables de la població

La fase de proves de l’aplicació EVIDENT constata que l’ús d’aquesta aplicació sumat a l’assessorament en atenció primària millora l’adherència a la dieta mediterrània

APP Evident

0
0
0
s2smodern

Lectura de tesi doctoral de la Dra. Eva Maria Satué Garcia

El passat dimarts, 26 de març, la Dra. Eva Maria Satué Garcia va defensar la seva tesi doctoral titulada "Epidemiologia de la malaltia cerebrovascular isquèmica en majors de 60 anys de l'àrea de Tarragona: dades de l'estudi CAPAMIS".

TesiEvaSatue

0
0
0
s2smodern

Lliurem els ajuts ICS-IDIAPJGol a la recerca en Atenció Primària

Aquest dijous 11 d'abril, dia de l'Atenció Primària, hem lliurat els ajuts a la recerca de l'ICS i l'IDIAPJGol. En total, 28 professionals han estat guardonats en les cinc categories. 

IDIAP grup premis WEB

0
0
0
s2smodern

Publicacions en revistes científiques

Consulta els darrers articles publicats en revistes científiques sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern

Jornada redIAPP 2019: ciència oberta, reptes de futur i darrers resultats de projectes

Durant la jornada d'investigació redIAPP 2019 s'han presentat els darrers resultats dels projectes de la xarxa i s'ha debatut sobre ciència oberta i participació ciutadana.

jornada rediapp 2019