Research to improve people's health

0
0
0
s2smodern
Beca GILEAD per al Dr. Llorenç Caballería, investigador de l’IDIAPJGol

El Dr. Llorenç Caballería, coordinador del Grup de recerca GRemHAp, ha estat premiat amb la beca GILEAD per dur a terme el projecte: Algorithm for screening for liver fibrosis based on transient elastography in subjects with risk factors for liver disease and an increased fatty liver index. A validation study.

211118 GILEAD idiap web

Els ajuts GILEAD tenen l’objectiu de fomentar el desenvolupament de la investigació assistencial a les àrees d’ VIH, malalties hepàtiques i hemato-oncologia. Es preten impulsar nous projectes de recerca que beneficiïn pacients, societat i la comunitat científica en general. La 6ª Convocatoria de Becas Gilead a la Investigación Biomédica (GILEAD) en VIH, Enfermedades Hepáticas y Hemato-oncología, de l’Instituto de Salud Carlos III, ha premiat aquest projecte de Llorenç Caballeria, qui va recollir el premi el 21 de novembre.

   gilead 1     gilead 2

L'objectiu de l'estudi liderat pel Dr. Llorenç Caballería, coordinador del Grup de Recerca en Malalties Hepàtiques en l'Atenció Primària (GRemHAp), té l'objectiu principal de validar un algoritme per la detecció de la malaltia hepàtica crònica en la població, basat en la determinació del grau de fibrosi hepàtica mitjançant elastrografia transitòria en persones amb factors de risc de malaltia hepàtica (metabòlics i/o per excés de consum d'alcohol) i amb un alt contingut de greix al fetge estimat amb l'Índex de Fetge Gras.

Tags: IDIAPJGol, GILEAD, Instituto de Salud Carlos III, GRemHAp