Research to improve people's health

0
0
0
s2smodern
2n premi presentació oral del 5th ISGlobal PhD Symposium

La presentació "Overweight and obesity prevalence and incidence among 1.1 million children and adolescents from electronic health records in Catalonia between 2006 and 2016" de Jeroen de Bont, investigador de l'IDIAPJGol, va obtenir el 2n premi a la millor presentació oral del cinquè simposi doctoral de l'ISGlobal.

131118 isglobal idiap

El cinquè simposi doctoral de l'ISGlobal reuneix estudiants predoctorals per compartir experiències, projectes i resultats i es va celebrar el passat 6 de novembre al Campus Mar. 

Jeroen de Bont és epidemiòleg, investigador predoctoral de l'IDIAPJGol i de l'ISGlobal, i membre del Grup de Recerca en Serveis d'Atenció Primària (GRENSSAP) de l'IDIAPJGol. El seu estudi avalúa la prevalença i incidència del sobrepès i l´obesitat infantil a Catalunya entre 2006 i 2016 a partir de l'analisi de les dades, provenents dels registres electrònics de salut de Catalunya, de més d'un milió cent-mil nens i nenes, i adolescents d'entre 2 i 17 anys.

Els resultats de l'estudi mostren la prevalencia i incidencia del sobrepès i l´obesitat infantil segons l'edat, el sexe i les àrees socioeconòmiques. 

Més informació

Fotografia: ISGlobal  

 

Tags: IDIAPJGol, ISGlobal, Jeroen de Bont, GRENSSAP, obesitat infantil