Research to improve people's health

0
0
0
s2smodern
L’IDIAPJGol reconegut amb un accèssit en la XVII edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró”

L'Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) ha estat reconegut amb un accèssit en la XVII edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals. En representació de l'IDIAPJGol, han recollit el premi Laia Álvaro, de RRHH, i Sandra Illán, responsable de recursos corporatius de l'IDIAPJGol.

 121118 mcmutual idiapjgol

MC MUTUAL, va celebrar el passat 9 de novembre l'acte de lliurament de la XVII edició dels Premis MC MUTUAL Antonio Baró a la prevenció de riscos laborals. Enguany, 9 empreses i institucions de les províncies de Barcelona, Lleida i Tarragona han rebut els diplmes acreditatius atorgats per la mutua col·laboradora amb la Seguretat Social, entre elles, l'Institut Univesrsitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol).

Els premis MC MUTUAL “Antonio Baró” tenen l’objectiu de distingir aquelles empreses, persones i institucions que destaquen per la seva especial dedicació a la prevenció, desenvolupant de manera eficaç polítiques de segurentat i protecció dels seus treballadors i millores en l’àmbit laboral. En aquesta XVII edició, les organitzacions reconegudes per la seva gestió eficaç de la seguretat i la protecció de la salut de les persones en l’àmbit laboral han estat: ATLL Concesionaria de la Generalitat de Catalunya, S.A. (Barcelona), Ehlis, S.A. (Barcelona), Faiveley Transport Ibérica, S.A. (Tarragona), Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGOL) (Barcelona), Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) (Barcelona), Lamigraf, S.A (Barcelona), Torrons Vicens (Lleida), Bauhaus (Barcelona) i YKK España, S.A (Tarragona).

121118 mcmutual idiapjgol2

 

El director general d’MC MUTUAL, Eduard Vidal, ha presidit l'acte de lliurament que ha comptat amb la presència de la directora de l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral, Elena Juanola i del director del Centre Nacional de Condicions del Treball, Joan Guasch. El director dels Serveis de Prevenció de Riscos Laborals de la mútua, Alejandro Romero, ha estat l’encarregat de conduir l’esdeveniment.

 

Tags: IDIAPJGol, MC MUTUAL, Prevenció de Riscos Laborals, Antonio Baró