Research to improve people's health

0
0
0
s2smodern
Participació de Miguel Ángel Muñoz, investigador de l’IDIAPJGol, en el EPCCS 2018 a Berlín

El passat 10 d’octubre va tenir lloc a Berlin la 3a edició de l’EPCCS Council amb el tema Connect Cardiovascular Primary Care. Miguel Ángel Muñoz hi va participar en representació de l’IDIAPJGol.

EPCCS 2018 BERLIN

 

EPCCS 2018: Connect Cardiovascular Primary Care

L’European Primary Care Cardiovascular Society (EPCCS) va celebrar la seva tercera edició a Berlín el passat dia 10 d’octubre. Més de 25 països d’Europa estan representats en aquest consell on es discuteixen les estratègies a seguir per part de la societat científica.

En aquesta ocasió, el tema central va ser Connect Cardiovascular Primary Care, en el que cal destacar el paper de Miguel Ángel Muñoz en representació de l’IDIAPJGol.

D’altra banda, aquesta edició ha servit per discutir les estratègies de l’edició de 2019, els dies 21 i 22 de març a Lisboa, en el que els professionals sanitaris interessats en l’àrea cardiovascular podran revisar guies clíniques, participar a workshops i presentar treballs originals. Per a més informació sobre la nova edició de l’EPCCS 2019 a Lisboa podeu visitar la seva pàgina web.

Tags: IDIAPJGol, EPCCSS 2018, Connect Cardiovascular Primary Care, Miguel Ángel Muñoz, Berlin