Research to improve people's health

0
0
0
s2smodern

L'IDIAPJGol al Pint of Science: el festival de ciència al bars

L'IDIAPJGol participarà a la nova edició del Pint Of Science, un esdeveniment que pretèn apropar la ciència a tot tipus de públic, en un ambient informal: un bar. Anna Ponjoan Thans, investigadora del Grup d'Investigació en Salut Vascular de Girona de l'IDIAPJGol, intervindrà el 15 de maig amb el tema “Protegeix el teu cor: infarts a ratlla!”

PintOfScience2018 idiapjgol

 

Què és el Pint of Science?

Pint of Science és una organització nascuda a Londres amb l’objectiu d’apropar la ciència, la investigació i la medicina a tot tipus de públic. Els dos investigadors que van idear el Pint of Science van pensar que no hi havia millor lloc per fer-ho que un bar. Així, entre “pintes”, el públic assisteix a interessants xerrades, d’uns 30 minuts de duració, i hi pot participar de manera activa.

El Festival Pint of Science és un esdeveniment que es realitza de manera simultània a diverses ciutats d’Espanya. En la seva quarta edició arriba a més de 100 bars de 56 ciutats espanyoles i compta amb la participació de més de 700 científics. Barcelona, Mataró, Lleida o Tarragona són algunes ciutats catalanes on podrem trobar bars col·laboradors de la iniciativa.

"Protegeix el teu cor: Infarts a ratlla!"

"Cors a la fresca", la proposta de l'IDIAPJGol

L’ Anna Ponjoan Thans, investigadora del Grup d'Investigació en Salut Vascular de Girona (ISV-Girona), participarà al Pint of Science 2018 el dimarts 15 de maig a Barcelona. La seva conferència, titulada “Cors a la fresca” s’enmarca dins la temàtica “Protegeix el teu cor: infarts a ratlla!”.

“Arriba l'estiu i el món que ens envolta s'omple de notícies, recomanacions, consells per tal de poder estar a la fresca i tenir més cura de les persones grans, els nens i nenes o les persones malaltes que viuen soles. En sabem molt de protegir-nos de la calor. Tanmateix, sabem què passa en el nostre cor quan fa molt de fred?”

La cita tindrà lloc al pub Grizzly 72 Sports Bar a les 19:30h, a Gran Via de les Corts Catalanes, 586 (al costat de Plaça Universitat).

Per a més informació, visiteu la pàgina oficial de Pint of Science.

Nota de premsa

 

Tags: IDIAPJGol