Research to improve people's health

        GIR
0
0
0
s2smodern

La Dra. Marina Guisado defensa la seva tesi sobre els patrons de multimorbiditat

El passat 12 de juliol, la Dra. Marina Guisado va presentar la seva tesi 'Avaluació dels patrons de multimorbiditat i de consum de fàrmacs en les persones majors de 65 anys ateses a l’àmbit d’Atenció Primària de Barcelona'.

Marina Guisado

0
0
0
s2smodern

Noves publicacions de l'IDIAPJGol

Consulta els darrers articles publicats en revistes científiques sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors i investigadores. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern

L’IDIAPJGol rep 6 ajuts en la convocatòria PERIS 2019

El passat dimarts, 25 de juny, es van lliurar els ajuts de la tercera convocatòria del Pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS) del Departament de Salut en la qual l’IDIAP Jordi Gol ha rebut 6 reconeixements.

peris 2019

0
0
0
s2smodern

La Dra. Emma Forcadell defensa la seva tesi i obté un Cum Laude

El passat dimarts 2 de juliol, la metgessa de família de l’EAP Tortosa Oest i membre del grup de recerca GAVINA de l’IDIAPJGol, Emma Forcadell, va defensar la seva tesi doctoral.

tesi Emma Forcadell

0
0
0
s2smodern

A la USR Costa de Ponent fan recerca 900 professionals d’Atenció Primària

La Unitat de Suport a la Recerca (USR) Costa de Ponent dona suport a un ampli territori amb 8.948 professionals de tres Serveis d’Atenció Primària (SAP Delta del Llobregat; SAP Baix Llobregat Centre; i SAP Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord), de la Direcció d’Atenció Primària (DAP) Costa de Ponent de l’Institut Català de la Salut i que realitzen la seva tasca assistencial en 53 equips d’atenció primària i 117 consultoris.

IDIAP USR2019 rev

0
0
0
s2smodern

Un estudi pioner sobre lactància materna identifica causes evitables de deslletament previ a la voluntat de la mare i el nadó

Una investigació efectuada a l’Àrea Metropolitana Nord permet obtenir per primer cop informació sobre la lactància materna fins als sis mesos del naixement a Catalunya.

lactancia