Banner Team PSX 20220406 103519 960x301

Tornar enrere

Equip Real World Lab 

 

David Verde. Desenvolupament de Negoci i coordinació

Té 20 anys d'experiència en transferència de tecnologia, start-ups, gestió de projectes i desenvolupament de negocis en sanitat. Sota el projecte GeoYmaing va ser un dels guanyadors del Fondo d'Emprenedors REPSOL l'any 2013 i ha format part de diversos equips d'innovació, transferència tecnològica, gestió de projectes i desenvolupament de negoci en diferents institucions públiques i privades: Univ. de Barcelona, Institut de Recerca Biomèdica (IRB), Parc Científic de Barcelona (PCB), Fundació Bosch i Gimpera (FBG), IDIBAPS, Fundació Clínic, Ymaging SL,....Ha estat project manager de 3 projectes del Programa Europeu i actualment és el coordinador d'innovació de l'IDIAPJGol.

 

Diana Puente, MD, MPH,Ph, disseny d'assjaos clínics i estudis epidemiològics

Llicenciada en Medicina per la UAB, Màster en Metodologia de la Salut Pública per la Université Libre de Bruxelles i Doctor en Recerca Biomèdica per la UPF. Té una àmplia experiència en epidemiologia i metodologia de projectes clínics de recerca. Treballa a l'IDIAPJGol des de l'any 2005 com a investigadora i va formar part de la Unitat de Projectes Europeus de l'IDIAPJGol el període 2013-2017. Forma part de l'Agència d'Innovació de l'IDIAPJGol des del 2020.
Part de la seva tasca a IDIAPJGol, a més de la recerca, és l'assessorament a professionals de la salut que volen ampliar la seva carrera professional amb projectes de recerca.

 

Marc Casajuana, estudis d'impacte socio-econòmic i cost-efectivitat

Llicenciat en Economia i Inversions i Investigació de Mercats per la Universitat de Barcelona i màster en Economia de la Salut per la Universitat Pompeu Fabra. Ha fet avaluacions econòmiques d'intervencions sanitàries a l'atenció primària i treballa a l'Agència d'Innovació de l'IDIAPJGol desde la seva creació.

 

Anna Berenguera, RRI i equip d'experiència d'usuari

És llicenciada en Psicologia i Màster en Ciències Socials per la Universitat de Surrey (Regne Unit). Doctora en Salut Pública per la UAB. Actualment, treballa com a investigadora en ciències socials i com a coordinadora de l'IDIAPJGoL i encarregada de com implicar la perspectiva de la persona en els processos de recerca. També desenvolupa activitats docents de postgrau, és professora de recerca qualitativa al màster en salut pública de la UPF, màster en promoció de la salut a la UdG i a la UdL. Té experiència en investigació quantitativa, qualitativa i de metodologia mixta en els àmbits de la Salut Pública, l'Atenció Primària i Comunitària. Les seves principals línies de recerca són: promoció de la salut, salut comunitària, intervencions complexes i participació ciutadana en la recerca. Actualment té més de 50 publicacions.