Fem recerca per la salut de les persones

        GIR

quisom cabecera 2 900x224

Fem recerca per la salut de les persones

Qui som?

La Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) és un centre de referència en la recerca i la promoció de la salut al primer nivell assistencial que té com a objectiu impulsar i desenvolupar  la innovació, la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l’àmbit de l’atenció primària, i oferir formació amb la finalitat de generar coneixements, difondre resultats i traslladar-los a la pràctica clínica per aportar eficiència al sistema sanitari i promoure i millorar la salut de les persones.

La Fundació Jordi Gol i Gurina es va crear l’any 1996, per l’Institut Català de la Salut, amb la finalitat de promoure i gestionar la innovació, la formació, la docència i la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l’àmbit de l’atenció primària. Des de l’any 2006 és la Fundació lnstitut per a la recerca a l'Atenció Primària Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol). El 2010 s'adscriu a la UAB com a institut universitari de recerca en atenció primària.

L’Institut té la certificació de qualitat ISO 9001:2015 (ER-0821/2011) des de el 2011, en les seves activitats de suport i assessorament a projectes de recerca.

Etiquetes: Recerca, Ajuts, atenció primària, Salut