Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

“Els col·lectius més vulnerabilitzats han de ser inclosos als processos de participació pública en la recerca”

Un nou article publicat per l’equip de Constanza Jacques, investigadora de l’IDIAPJGol, revela la manca d’inclusió de persones més vulnerabiltzats dins els estudis de recerca participativa en salut, tot i l’augment d’aquests últims.

FotoNoti PRConstanzaJacques

0
0
0
s2smodern

L'ISCIII impulsa a través del CIBER una cohort de 200.000 persones per estudiar i millorar la salut de la població

Josep Basora, director de l'IDIAPJGol, ha representat l'Institut a la reunió del projecte, que suposa una base per implantar, desenvolupar i consolidar la medicina de precisió a Espanya.

Impact cohorte

0
0
0
s2smodern

Conveni de col·laboració amb la CAMFiC

Amb data de 21 de setembre de 2022, l’Institut Universitari per a la Recerca a l’Atenció Primària Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGOL) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) han signat un acord de col·laboració per desenvolupar conjuntament activitats de recerca biomèdica i coordinar recursos destinats a la investigació clínica i epidemiològica,  recerca amb medicaments i recerca en serveis sanitaris, així com activitats de difusió i formació de coneixements. 

portada

0
0
0
s2smodern

L'IDIAPJGol participarà en dos nous projectes europeus finançats

Recentment, s'ha confirmat el finançament de dos nous projectes europeus amb participació de l'Institut. Es tracta dels projectes IMAGINE, del qual l'IDIAPJGol serà coordinador del consorci i l'IP serà l'investigador Carles Llor; i FLASH, en el qual l'IDIAPJGol serà soci clínic i en el qual el coordinador de la USR Catalunya Central, Josep Vidal, serà el representant. 

europe

0
0
0
s2smodern

L'app Tobbstop, desenvolupada pel grup de recerca TICS-AP, és reconeguda per ITEMAS

L'App Tobbstop ha estat categoritzada com a “Serious Games”, un tipus d'aplicacions reconegudes com a eines d'aprenentatge, que ofereixen als jugadors l'oportunitat de desenvolupar habilitats i estratègies mentre intenten assolir els objectius del joc, que al Tobbstop és l'èxit a la deshabituació del tabac.

Sello calidad ITEMAS 2022

0
0
0
s2smodern

El projecte europeu BEAMER, en el qual participem, llança la seva Newsletter

BEAMER respon a BEhavioral and Adherence Model for improving quality, health outcomes and cost-Effectiveness of healthcaRe i és un projecte europeu amb 28 partners, entre els quals l'IDIAPJGol. L'objectiu és abordar el repte que suposa per a la salut que els pacients no segueixin correctament les indicacions per prendre els tractaments tant farmacològics com no farmacològics.

beamer