Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Més de 140 referents en benestar emocional de l’Atenció Primària participen en la jornada sobre el Projecte Mestral

L’IDIAPJGol i l’Institut Català de la Salut vàrem organitzar, aquest 6 de juny, una jornada adreçada als Referents de Benestar Emocional i Comunitari (RBEC) amb l’objectiu de compartir experiències, tècniques i coneixements relacionats amb el Projecte Mestral.

jornada mestral 2023 01 grup

0
0
0
s2smodern

Un Retreat per sumar col·laboracions

Un centenar de professionals de l’IDIAPJGol vàrem compartir, aquest 31 de maig, una jornada participativa de tot un dia al Món Sant Benet. El Retreat de l’IDIAPJol va ser l’entorn propici per conèixer-nos millor, posar en comú experiències i generar oportunitats que ens permetin sumar, més enllà de les àrees de recerca i la territorialitat.

06 Retreat grupal 1

0
0
0
s2smodern

Últims articles publicats per l'IDIAPJGol

Consulta aquí els últims articles publicats per l'equip investigador de l'IDIAPJGol.

aaron burden QJDzYT K8Xg unsplash

0
0
0
s2smodern

Quatre investigadors i un grup de l’IDIAPJGol guardonats per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques

El Dr. Rafael Azagra va ser reconegut amb el Premi Jordi Gol i Gurina a la trajectòria, el Dr. Enric Aragonés va ser premiat per la CAMFiC pel millor article publicat en l'àmbit de la Medicina de Família, el Dr. José María Palacín va guanyar el Premi Josep Davins i Miralles al millor projecte de qualitat assistencial, la Dra. Alba Martínez Escudé va ser distingida com a millor tesi doctoral de la CAMFiC i el GRemHAp va obtenir el Premi Josep Trueta a la trajectòria d'un grup de recerca.

premisacademia

0
0
0
s2smodern

L’IDIAPJGol formarà part d’un nou capítol europeu de l’ISoP

La International Society of Pharmacovigilance (ISoP) ha aprovat crear un grup estable a Espanya d’aquest organisme dedicat a la farmacovigilància. L'IDIAPJGol en serà un dels impulsors i estarà representat per l'investigador Felipe Villalobos. isop

0
0
0
s2smodern

Coneix l’experiència dels nostres investigadors a l’estranger

Les estades en centres de recerca d’altres països són una experiència de gran valor per als que ens dediquem a la recerca. Una oportunitat d’aprendre, de créixer personal i professionalment, de veure altres maneres de treballar i de fer xarxa amb experts de primer nivell internacional.

fotovideos