Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2smodern

L'IDIAPJGol i l'ICS lliuraran els ajuts a la recerca en atenció primària el proper 11 d'abril

Un any més, l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGol) i l’Institut Català de la Salut (ICS) lliuraran els ajuts a la recerca en atenció primària amb l'objectiu de donar suport a la recerca dels professionals del primer nivell assistencial.

doctorada idiap web

El proper dijous 11 d'abril, l'IDIAPJGol i l'ICS lliuraran els seus ajuts a la recerca en atenció primària. L'acte de lliurament tindrà lloc a la sala d'actes de l'ICS, on ens donaran la benvinguda la Directora d'Atenció Primària de l'ICS, Yolanda Lejardi i la directora de l'IDIAPJGol, Concepció Violan. 

Després, se celebrarà la taula rodona 'Impacte dels ajuts en la recerca de l’atenció primària', amb la participació de Vanessa Cruz, presentant el seu projecte Consum de begudes energètiques isotòniques i ensucrades en alumnes de les escoles de primària, secundària i batxillerat de Sabadell; Josep Mª Pepió, que parlarà de l'Adequació del tractament en prevenció secundària a les guies de pràctica clínica; Maria Garcia, que intervindrà en mobilitat; Olga Ochoa, tractant la intensificació; José M. Verdú, que explicarà l'estada en centre d'excel·lència i Glòria Sauch, tractant Antecedents sociodemogràfics i de comorbiditat de les persones diagnosticades de FM a l'AP de Catalunya. 

Per finalitzar, es lliuraran els següents ajuts:

  • 15è Ajut ICS a l’impuls d’estratègies de recerca dels grups mitjançant la intensificació d’investigadors
  • 21a Convocatòria d’Ajut a Projectes de Recerca en Atenció Primària de Salut
  • 13a Convocatòria ICS d’una Estada llarga en un Centre de Recerca d’Excel·lència
  • 19a Beca ICS per a la capacitació en investigació i realització del doctorat a l’Atenció Primària
  • 8a Convocatòria d’Ajut a projectes amb SIDIAP

Clouran l'acte Josep M. Argimon, director-gerent de l'ICS i Concepció Violan.

Consulta el programa en aquest enllaç