Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Carles Llor rep el Premi a la Trajectòria Investigadora a l'Atenció Primària

L'investigador de l'IDIAPJGol ha estat reconegut amb el Premi a la Trajectòria Investigadora a l'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut (ICS). Enhorabona!  

 carles llor 682x376

Premis de Recerca de l'ICS

L'ICS ha entregat els Premis de Recerca en el marc de la 10a Jornada de Recerca de l'ICS i 11a Jornada de Recerca de l'IDIAP Jordi Gol celebrada el 7 de juny al CosmoCaixa.

Enguany el Premi a la Trajectòria Investigadora a l'Atenció Primària ha reconegut la carrera de Carles Llor, coordinador del Grup de Recerca en Infeccions en Atenció Primària (GRIP).

Moltes felicitats Carles!

Biografia

Carles Llor i Vilà és metge de família al CAP Manso i investigador de l'IDIAPJGol. Coordina el Grup de Recerca en Infeccions en Atenció Primària (GRIP) de l'Institut des de 2014. És llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en medicina de família per l'Hospital Universitari Joan XXIII, treballa a l'atenció primària des de 1992 i és membre de nombroses societats professionals.

La seva trajectòria en recerca s'ha dut a terme en l'àmbit d'atenció primària de l'ICS i també en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili. Les seves investigacions les ha dut a terme sense deixar la seva tasca assistencial, que ha suposat la base i l'impuls dels seus estudis de recerca.

Ha publicat més de 160 publicacions científiques i ha estat l'editor del llibre "Manual de Enfermedades Infecciosas en Atención Primaria". Les seves àrees científiques d'interès se centren en la resistència antimicrobiana, les proves de diagnòstic ràpides, l'ús d'antibiòtics a l'atenció primària, les malalties infeccioses a la comunitat, les exacerbacions agudes de la malaltia obstructiva crònica (MPOC) i l'ètica en la recerca.

Els dos millors pòsters, d'investigadors de l'IDIAPJGol 

Enguany també s'han premiat els millors dos pòsters. Tot i que la temàtica era lliure, s'han prioritzat els relacionats amb la recerca amb grans bases de dades, i els guanyadors que es van donar a conèixer al final de la jornada són: "Linkage of mother and child pairs in the Information System for Research in Primary Care (SIDIAP) in Catalonia" de Talita Duarte-Salles, Leonardo Méndez-Boo, Yesika Díaz, Eduardo Hermosilla, Maria Aragón, Francesc Fina, Maria Garcia-Gil i "Validación de un índice de fragilidad electrónico en Atención Primaria" de Francesc Orfila Pernas, Francisco Cegri Lombardo, Cristina Casanovas Guitart, Mireia Boixadera Vendrell i Eva Frigola Capell.

 

Podeu consultar el llistat de guanyadors en aquest enllaç de l'ICS