Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

El Dr. Josep Basora, ponent del col·loqui “Recerca en Salut, un model de futur” del 7-M

El proper 7 de març el Dr. Josep Basora, director de l’IDIAP Jordi Gol, assistirà a l’acte “ Recerca en Salut, un model de futur”, un col·loqui que reunirà a vuit representants de la investigació en salut. Des del Col·legi de Periodistes de Catalunya s’identificarà les claus de l’èxit del model català en la recerca, però també identificar els reptes i desafiaments que afronta el sistema.

Basora

El col·loqui començarà a les 18h i es dividirà en dues taules rodones: “Ciència i assistència clínica: una responsabilitat compartida” i “Del coneixement a l’assistència: garantia d’un dret universal”. En Josep Basora formarà part d’aquest segona taula, en la qual es pretén compartir experiències per entendre com es contribueix, des de la recerca, a garantir el dret universal i una salut de qualitat.

L’acte, moderat pel director de la Fundació Periodisme Plural, Guillem Pujol Borràs, comptarà amb la presentació d’un nou projecte del Diari de la Sanitat, el portal “Recerca en Salut” un projecte periodístic que aglutina diferents centres de recerca en salut del país i que busca donar a conèixer, a través d’un llenguatge proper i comprensible, com els diferents equips d’investigació de Catalunya fan de la recerca en salut un model d’èxit internacional.