Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Participem a l'Assamblea General de VAC4EU a Barcelona

Els dies 7 i 8 de novembre passats, VAC4EU (Vaccine monitoring Collaboration for Europe) va celebrar el seu General Assembly Meeting (GAM), a Barcelona. Aproximadament, 60 representants de 25 organitzacions van assistir-hi personalment i uns 20 membres més es van unir en línia.

Noti Vac4eu

 

Durant la reunió de dos dies es va destacar el treball realitzat durant els darrers 12 mesos, i es van establir els objectius de treball per al proper any. Per assolir aquests objectius, es van discutir les necessitats per millorar i com evolucionar, i es van acordar les estratègies per fer-ho.

VAC4EU és una associació internacional sense ànim de lucre, que permet la generació d'evidència sòlida i oportuna sobre els efectes de les vacunes de manera col·laborativa a Europa. L'IDIAPJGol és membre d'aquesta associació, i actualment participa, juntament amb altres Institucions Europees, en una sèrie d'estudis (10, competitius i no competitius) sobre la seguretat i l'efectivitat de les vacunes COVID-19, usant dades SIDIAP i el ConcePTION Common Data Model.
L'equip VAC4EU a l'IDIAP Jordi Gol està compost per Maria Giner-Soriano, Carles Vilaplana-Carnerero, Meritxell Pallejà-Millán, Carlo Alberto Bissacco, Dan Ouchi, Maria Aragó, Elena Segundo i Clara Rodríguez, i el lidera Felipe Villalobos.
Durant la seva estada, la Secretaria de VAC4EU va visitar les instal·lacions de l'IDIAPJGol i va mantenir una reunió amb la Direcció per establir noves col·laboracions amb altres organitzacions com la Global Vaccine Data Network™.