Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Diferents investigadors i investigadores de l'IDIAPJGol, reconeguts a la Reunió Anual de la Societat Espanyola d'Epidemiologia

Del 30 d'agost al 2 de setembre va tenir lloc la Reunió Anual de la Societat Espanyola d'Epidemiologia (SEE) a Sant Sebastià. El lema de la trobada va ser 'Reptes del segle XXI: medi ambient, canvi climàtic i desigualtats socials. Per part de l'IDIAPJGol, van assistir-hi diversos investigadors i investigadores que van presentar diferents estudis. 

see utr

 En el marc del Congrés, van ser reconeguts/des:

  • Cristina Agustí, com una de les millors comunicacions sènior per la comunicació sobre el 'Projecte seroCAP: vigilància epidemiològica reforçada de la infecció sars-cov-2 en pacients d'Atenció Primària com a població sentinella a la regió sanitària de Barcelona'. En aquest projecte també hi consten com a autors: P. Torán, J. Esperalba, MA. Muñoz, G. Fernández-Rivas, E. Dopico, B. Salvador, L. Alonso, J. Aceitón, R. Dacosta-Aguayo, E. Muntada, A. Sentís, A. Bordas, J. Basora, J. Mendioroz, A. Mas i J.Casabona.
  • Berta Raventós, com una de les millors comunicacions presentades per persones que assisteixen per primer cop, per la comunicació 'Impact of the covid-19 pandemic on eating disorders in Catalonia: a population-based cohort study'. 
  • Andrea Pistillo, com una de les millors comunicacions d'investigadors joves, per la comunicació 'Longitudinal body mass index-derived exposures and risk of 26 types of cancer: a cohort study of 2.6 million adults in Catalonia'.