Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L'investigador Bogdan Vlacho, del grup DAP-Cat, obté excel·lent cum laude a la seva tesi

El passat 21 de juliol, l'investigador del Grup de Recerca en Diabetis a l'Atenció Primària de Barcelona (DAP-Cat), Bogdan Vlacho, va defensar la seva tesi titulada 'Estudi sobre els resultats de l'addició d'una sulfonilurea, un inhibidor de la dipeptidil peptidasa 4 (IDPP-4) o un inhibidor del cotransportador sodi-glucosa tipus 2 (ISGLT-2) com a segon antidiabètic en pacients amb DM2 en tractament amb metformina i insuficient control glucèmic' a la Universitat Autònoma de Barcelona.

tesi bogdan

 La tesi, que ha obtingut la qualificació d'excel·lent cum laude ha estat dirigida pels doctors Magí Farré Albaladejo, del Servei de Farmacologia Clínica de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol-IGTP, el Dr.  Xavier Mundet Tudurí, del CAP El Carmel, i el Dr. Josep Franch Nadal, del CAP Drassanes i coordinador del grup DAP-Cat.

El tribunal va estar format pel Dr Eduard Diogène Fadini, de la Universitat autònoma de Barcelona, com a president; el Dr. Juan Jose Cabre Vila, de la Universitat Rovira i Virgili, com a secretari, i la Dra. Marta Hernández García, de la Universitat de Lleida, com a vocal.