Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

El projecte NystaREC de l'IDIAPJGol, seleccionat per The Collider entre els finalistes de la Call de Tecnologies de 2022

Des de The Collider cada any se seleccionen els 15 projectes que millor resolen els reptes de la indústria i els conviden a participar al programa. The Collider atorga una distinció de 2.000 € a cadascun d'aquests  15 projectes seleccionats amb l'objectiu de promoure la validació de la ciència amb la indústria. El projecte NystaREC impulsat pel grup de recerca VERTAP, és un dels seleccionats.

vertigo

NystaREC és una app d'ajuda per a l'abordatge diagnòstic i terapèutic del vertigen per part dels professionals sanitaris (amb algoritme i vídeos) que guien el contingut professional i validat. Un dispositiu que s'adapta a qualsevol telèfon mòbil, per ajudar a detectar el nistagme, signe decisiu en el diagnòstic del vertigen, és un prototip pendent de validació. També es proposa un curs teòric-pràctic telemàtic, validat amb un assaig clínic. 

En aquesta edició de la Call han participat més de 100 corporacions en la definició de reptes industrials que buscaran ser resolts pels projectes que participen en aquesta edició i amb els quals interaccionaran per validar les seves propostes de valor o realitzar proves pilot. Tota la informació sobre la resta de finalistes aquí.

En fases posteriors, The Collider podria invertir fins a 500.000 euros en una spin-off per comercialitzar els resultats.