Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Èxit de la II Jornada d'Innovació de l'IDIAPJGol

El passat 22 de març va tenir lloc la jornada 'La innovació: el camí per millorar la salut de la nostra societat' organitzada per l'IDIAPJGol. Amb més de 120 persones inscrites, la jornada va tenir lloc a la sala d'actes de l'ICS i es va retransmetre en directe, arribant fins a les 65 persones connectades.

Inauguracio jornada

Per a la jornada vam comptar amb diferents ponents que van explicar les seves experiències amb perfils molt diferents dintre de l'univers de la recerca i la innovació. La inauguració va anar a càrrec de Yolanda Lejardi, directora gerent de l'Institut Català de la Salut (ICS), de Josep Basora, director de l'IDIAPJGol i de Francesc Iglesias, adjunt a la direcció de l'ICS. A continuació van tenir lloc dues ponències. En la primera, David Verde, responsable de l'Agència d'Innovació de l'IDIAPJGol, va presentar aquest servei. La segona la va oferir Mario de la Cuesta, responsable d'innovació de l'IDIBELL que va aportar altres experiències d'innovació en l'entorn ICS.

Després van tenir lloc dues taules rodones, una d'elles protagonitzada per investigadores que van explicar les seves experiències en innovació, i la segona protagonitzada per quatre perfils molt diferents en innovació. Per últim, la part més interactiva de la jornada va tenir lloc amb l'eina Quizziz, i va consistir en dos jocs col·laboratius als quals van participar en directe tant les persones assistents a l'acte com aquelles connectades per streaming. 

Podeu veure totes les intervencions al nostre canal de Youtube.