Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Entrega I Premi COMLL a un projecte de recerca en l’Atenció Primària de salut 2021

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), amb la col·laboració de l’IDIAPJGol i l’Institut Català de la Salut Atenció Primària Lleida, va atorgar el passat 18 de març el seu I Premi COMLL al projecte de recerca en Atenció Primària de Salut 2021.

Premi COMLL

L’objectiu d'aquests guardons és incentivar la recerca en l'Àmbit de l'Atenció Primària de Salut a Lleida. Tant per part de l’IDIAPJGol com per part del COMLL, s’ha valorat amb molta il·lusió aquesta beca per l’Atenció Primària, ja que la majoria del premis s’organitzen per a metges especialistes.

En total es van presentar 11 treballs de recerca a la convocatòria, en els que s’han valorat sobre tot l’aplicabilitat de les conclusions. Destaca la important participació de residents en aquests projectes.

El premi ha estat concedit a la Dra. Cristina Molins Rojas pel seu projecte “Utilitat del cribratge poblacional del deteriorament cognitiu a la població de Lleida”. La guanyadora ha rebut el premi dotat amb la quantitat única i indivisible de 1.500€ i la certificació de l’assoliment del premi.

La segona i tercera millors puntuacions han estat per a la Dra. Anna Pons i la Dra. Dolors Rodrigo, respectivament.