Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

La investigadora Laura Medina Perucha obté una beca Sara Borrell concedida per l’Institut de Salut Carlos III

Aquest ajut, el primer d’aquest tipus per a un professional de l’IDIAPJGol, permetrà perfeccionar la formació de la investigadora.

Laura Medina

 

La investigadora Laura Medina Perucha és psicòloga i doctora per la Universitat de Bath (Regne Unit). Actualment, forma part del grup de recerca GRenSSAP (Grup de Recerca en Serveis Sanitaris a l’Atenció Primària) i lidera una nova línia de recerca pionera a Espanya en Salut i Equitat Menstrual.

L’obtenció de la beca Sara Borrell permetrà consolidar la seva recerca a l’IDIAP Jordi Gol així com perfeccionar la seva formació postdoctoral. A més de la seva integració al GRenSSAP, Medina Perucha també col·labora amb altres projectes de l’Institut com l’ISAAC-CAT (projecte finançat per la Marató de TV3 amb l’objectiu d’avaluar dues intervencions en la reducció de la prescripció innecessària d’antibiòtics) o diferents projectes amb participació ciutadana sobre la Covid-19.

Els contractes Sara Borrell són concedits per l’Institut de Salut Carlos III i tenen una durada de tres anys amb l’objectiu d’incorporar joves doctors i doctores al camp de les ciències i les tecnologies de la salut.