Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

El projecte Citizen Hackt organitza una sessió d’innovació disruptiva per generar solucions al repte de l’alfabetització digital de la gent gran

El Dream BIG Challenge és una competició d'innovació disruptiva on en 3 hores es generen centenars de solucions al repte de l'alfabetització digital de la gent gran. Un moviment que permet acostar els ciutadans a la realitat de la innovació de les empreses i de la societat, empoderant-les perquè siguin capaces de definir i fer realitat el futur que somien.

hackaton

La sessió, organitzada pel projecte Citizen Hackt en col·laboració amb l’empresa  Imagine, es durà a terme el dimecres 20 d'octubre al Tecnocampus de Mataró, de 16 a 20h de la tarda.

Els participants estaran repartits en equips de 3 persones (una persona de més de 55 anys, un professional de la salut, i una persona creativa integrada al món digital. Els equips podran escollir entre dos conceptes de repte: alfabetització digital en salut o pensament crític.

A més, hi haurà un grup d'entre 6 i 8 experts que ajudaran als equips que ho necessitin amb els conceptes o les idees que puguin crear.

Tota la informació i inscripcions aquí: https://www.eventbrite.es/e/entradas-dream-big-citizen-hackt-176088705057

fecyt