Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L’equip d’innovació de l’IDIAPJGol participarà al programa iRAISE

El projecte del Real World Lab de l’IDIAP, que servirà per validar tecnologies sanitàries, ha estat escollit per al programa iRAISE. En el marc d’aquest programa l’equip d’innovació es formarà i realitzarà el pla de viabilitat del Real World Lab.

iraise

iRaise es dirigeix ​​a equips multidisciplinaris de professionals implicats en la promoció i adopció de la innovació dins de les organitzacions sanitàries, amb l'objectiu d'augmentar les seves habilitats i coneixements. Ara, l’IDIAP Jordi Gol està participant en aquest programa des del mes de setembre. En el marc de l’iRAISE, l’IDIAP compta amb el suport de dos mentors. D’una banda, John Lodge, del NHS del Regne Unit; i, de l’altra, Uxio Meis de l’AQUAS. L’últim pas del programa serà presentar un pla de viabilitat per la implementació del Real World Lab.

iRAISE és un programa de formació liderat per la Universitat Politècnica de Valencia, l’agència AQUAS (Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya), l’Insitut Pedro Nunes de Portugal, el Servicio Madrileño de Salud (SERMAS), la EHMA (European Health Management Association), RISE Institute en Suècia i Ticbiomed, una empresa espanyola que promou projectes col·laboratius en salut digital.