Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L’IDIAP Jordi Gol i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida inicien una col·laboració per fomentar la recerca en l’àmbit de l’atenció primària a Lleida

La Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLleida) van signar el passat dia 1 d’octubre un acord de col·laboració per desenvolupar activitats de manera conjunta per fomentar la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l’àmbit de l’atenció primària a Lleida entre les persones col·legiades al COMLL. 

COMLLIDIAP30

Amb l’inici d’aquesta col·laboració entre ambdues entitats es vol fomentar la participació dels col·legiats en la recerca de serveis i formació organitzada per l’IDIAPJGol, atorgant també una beca anual del COMLL destinada a un projecte realitzat i/o liderat per col·legiats i col·legiades d’atenció primària del Col·legi.

L’acord es var signar per part del President del Col·legi de Metges de Lleida, el Dr. Ramón Mur Garcés, i, del director de l’IDIAP Jordi Gol, el Dr. Josep Basora Gallisa. A l’acte hi van assistir, tanmateix, el Vicepresident  del Col·legi de Metges, el Dr. Sebastià Barranco, i la coordinadora de la Unitat de Suport a la Recerca de l'IDIAPJGol, la Dra. Marta Ortega Bravo.

Després de l’acte de signatura, el Dr. Basora va fer una visita a la Seu Vella acompanyat pels membres de la USR i, posteriorment va assistir a un Workshop amb diversos professionals de l’atenció primària de Lleida a la seu dels Serveis Centrals de la Direcció d’Atenció Primària de Lleida.