Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Renovem la Unitat de Gestió de Projectes (UGP) amb l'objectiu d'enfortir la nostra presència internacional

 L'IDIAPJGol ha incorporat a l'equip de la UGP dos nous professionals: Alexandros Nikolaou i Nicola Kielland.

ugp 2021

Alexandros Nikolaou (esquerra) és belga i és l'actual coordinador de la UGP. De formació bio-enginyer, va fer el seu doctorat en immunologia i farmacologia a la Vrije Universiteit Brussel a Brussel·les, Bèlgica. El 2015 va començar a treballar al Centre de Regulació Genòmica (CRG), primer 3 anys com a gestor pre-award international (H2020/NIH), i després com a project manager de projectes europeus coordinats (MycoSynVac, ORION Open Science, EASI-Genomics).

Per la seva part, Nicola Kielland (dreta) és italià i actualment és gestor pre-award – internacional a l'IDIAP. Ha estudiat química orgànica a la Universitat de Génova, doctorat a la Universitat de Barcelona (UB). Després d'un postdoc a l'ICIQ Tarragona en química verda, va tornar a la UB, passant gradualment de la investigació a la gestió de projectes. De 2017 a 2020 ha estat gestor de projectes europeus, nacionals i autonòmics a la Facultat de Farmàcia de la UB (grup Nutrimetabolomics, projectes EIT-Health, JPI HDHL, MINECO, ISCIII, AGAUR).

Amb la incorporació d'aquests dos professionals a la UGP, volem enfortir la participació de l'IDIAP a convocatòries i projectes internacionals. Així, la UGP queda configurada per quatre persones: Pere Monteagudo, com a gestor de convocatòries i projectes nacionals; Daniela Modena, com a gestora de projectes europeus i nacionals; Nicola Kielland com a gestor pre-award internacional i Alexandros Nikolaou com a coordinador.

En els propers mesos, iniciaran visites a cadascuna de les USRs per entendre millor les seves necessitats, ¡no dubteu en contactar-los!

Dades de contacte (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Pere Monteagudo: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Daniela Modena: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Nicola Kielland: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Alexandros Nikolaou: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.