Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L'IDIAPJGol dona un nou impuls a la innovació fomentant la col·laboració amb altres empreses i institucions

La Unitat d’Innovació de l’IDIAPJGol cerca empreses o entitats amb les quals col·laborar testant les seves tecnologies al nostre Real Worl Lab, a més de tenir per objectiu ajudar els investigadors/es.

innovacio

La missió de la Unitat d’Innovació de l’IDIAPJGol és ajudar els investigadors i investigadores de l’Atenció Primària a portar a terme les seves idees, ja sigui amb la creació d’spin-offs, llicenciar la idea, arribar al mercat o bé implementar el projecte en el nostre sistema de salut. Durant aquest procés es produeix un acompanyament on s’ha de fer una anàlisi acurada de les propostes i de la seva viabilitat al mercat.

D’altra banda, es vol aprofitar el coneixement que es genera per treballar amb altres empreses i institucions al Real World Lab. Aquest és el servei principal de la Unitat, que pretén aprofitar la proximitat al pacient i l’extensió territorial de l’IDIAPJGol per poder validar tecnologies sanitàries (apps, dispositius mèdics, plataformes,...) en un entorn real. Això ajudaria en la presa de decisions a emprenedors i inversors, així com en la cerca de recursos econòmics per tirar endavant les idees.

En el marc d’aquest impuls a la innovació, l’IDIAPJGol ha format part d’un B2Match del Mobile World Congress per tal de conèixer entitats amb les quals col·laborar. Algunes d’aquestes entitats ens han presentat tecnologies que es validaran al Real World Lab. En aquesta línia també, a finals d’any participarem al IoT Solutions World Congress, que se celebrarà a Barcelona.