Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut 2020-21

El proper 28 de juny de 2021 el Campus Vall d’Hebron acollirà la Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut 2020-21, en la qual es lliuraran els Premis de Recerca de l’ICS corresponents als anys 2020 i 2021 i es discutirà la situació actual de la recerca a l’ICS i al món, i de la recerca en COVID-19.

jornadarecerca 2020

Aquest any, per tant, es farà una jornada diferent ―atès que l’any 2020 la Jornada no es va poder celebrar al campus Vall d’Hebron, com era previst, a causa de la pandèmia. Enguany sí que s’hi durà a terme, encara que en un format reduït. S’hi lliuraran els Premis a la Recerca de 2020 a les investigadores i investigadors guardonats (atès que es va decidir l’atorgament però no es van lliurar els premis) i els Premis a la Recerca d’enguany. El Dr. Miguel Ángel Muñoz (coordinador de la USR de Barcelona) va ser guardonat en laconvocatòria 2020 amb el Premi a la Trajectòria en Atenció Primària.

Durant l’acte, també hi haurà ocasió de sentir un resum de la recerca que ha estat premiada, a petició dels investigadors i investigadores, i començarem el camí cap a la normalitat, tot esperant que el 2022 es podran reprendre de nou les jornades de recerca temàtiques.

Per assistir presencialment a la jornada, la inscripció és obligatòria ja que les places són limitades. Podeu tramitar-la a través d’aquest enllaç.

Si voleu seguir la Jornada en línia, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.