Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Nou curs de Metodologia en la Investigació Qualitativa amb la AIFiCC

L'IDIAPJGol, juntament amb l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya, ofereix aquest nou curs amb l'objectiu de conèixer les bases teòriques i metodològiques de les investigacions qualitatives i les principals àrees d’aplicació de la investigació qualitativa en la salut.

connections 2099068 1280

La formació serà sempre virtual mitjançant la plataforma MOODLE, on estaran inclosos tots els materials del curs. Les sessions formatives seran per una banda sincròniques, és a dir, un e-learning que té lloc en temps real, amb una docència “física” que es desenvolupa a través de la plataforma virtual Microsoft Teams. D’altra banda, seran asincròniques o en temps diferit, és a dir, no es produeix de forma simultània entre la docent i els/les alumnes. Es busca que les participants aprenguin d’una manera activa i amb autonomia tutoritzada.

Les sessions sincròniques seran reunions virtuals entre les formadores i les/els alumnes. Es faran presentacions teòriques on s’introduiran els conceptes claus i es proporcionarà bibliografia apropiada per aprofundir en els mateixos. L’alumnat es distribuirà en grup des de l’inici pel treball d’un protocol per reforçar els conceptes de manera pràctica. Per cada un dels blocs hi haurà sessions asincròniques on es combinaran lectures i la preparació del power point (el protocol). Fora de l’horari de les sessions sincròniques les docents s’ofereixen per fer tutories a cada grup durant la durada del curs, en horari laboral i fora del cap de setmana. El temps de resposta màxim pot ser de 48 hores.

DOCENTS

  • Constanza Jacques Aviñó. Psicòloga. Máster de Investigació Etnogràfica, Teoria Antropològica i Relaciones Interculturals, Máster en Salud Pública i doctora en Antropologia Mèdica. Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAPJGol).
  • Laura Medina Perucha. Psicòloga, Màster i Doctorat en Psicologia de la Salut. Investigadora social en salut. Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAPJGol).

DATES, HORARI I NOMBRE DE PARTICIPANTS

20 hores de durada; 12h (sincròniques); 8h (asincròniques).

Dates de les sessions: Maig 2021: 18 i 25. Juny 2021: 1, 8, 15 i 22.

1 sessió per setmana de 2h (16h30-18h30) durant 6 sessions. Dimarts tarda (16h30 a 18h30).

Participants: Màxim 12 persones.

Consulta tota la informació aquí.