Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L'IDIAPJGol presenta els resultats de 2 projectes a la Jornada IRISCAT - COVID19

La Direcció General de Recerca i Innovació del Departament de Salut, va convocar fa un any una crida amb 4 milions d‘euros per a finançar projectes de recerca i innovació per a la prevenció i tractament de la COVID-19. Només 19 van ser els projectes seleccionats, 2 dels quals són projectes liderats des de l'IDIAP. Aquests projectes són l'estudi sobre la resposta immunitària en professionals sanitaris infectats amb SARS-CoV-2 i el projecte per a desenvolupar models predictius de complicacions.

pexels edward jenner 4031710 1

La Jornada IRISCAT - COVID19 tindrà lloc el proper dimecres, 21 d’abril, de 9’30h a 12h, i comptarà amb la participació de la Consellera de Salut, Alba Vergés. Els 19 grups de recerca seleccionats mitjançant un procés d’avaluació dut a terme amb la col·laboració d’AQuAS i Biocat d'entre 42 projectes, presentaran els resultats dels seus projectes. Els projectes escollits s’emmarquen en l’àmbit de les noves teràpies, vacunes i tractament preventius, estudis genètics i predictius, i tenen com a principal objectiu nodrir l’assistència clínica amb noves eines per actuar sobre el SARS-CoV-2 amb la màxima celeritat possible.

Per part de l'IDIAPJGol es presentaran els resultats de l'estudi sobre la resposta immunitària en professionals sanitaris infectats amb SARS-CoV-2, i el projecte per a desenvolupar models predictius de complicacions en l'àmbit de "Resposta immunitària poblacional i predicció de complicacions".

Ja està disponible l'enllaç per a realitzar l'inscripció a la Jornada.