Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Beques ”la Caixa” de doctorat INPhINIT Retaining

La Fundació Social "La Caixa" obre dues convocatòria de beques predoctorals: les INPhINIT Incoming i les INPhINIT Retaining. Les primeres són per captar talent que no hagi treballat a Espanya en els últims 12 mesos, i les segones són per retenir talent que si hagi treballat a Espanya en l'últim any.

beques la caixa retaining

 

30 beques de doctorat per a joves investigadors de qualsevol nacionalitat per dur a terme la seva activitat investigadora en qualsevol disciplina i en qualsevol universitat o centre de recerca d’Espanya o Portugal.

Deadline

25 de febrer de 2021

Dotació: €122,592 en concepte de sou i seguretat social, a distribuir en 3 anys.

Elegibilitat
- Experiència:

A la data de tancament de la convocatòria els candidats han d’estar en els primers quatre anys (experiència de recerca equivalent a temps complet) de la seva carrera investigadora i no haver obtingut un títol de doctorat amb anterioritat o estar en condicions de sol·licitar-lo.

- Expedient acadèmic: En el moment de la contractació, els candidats han de complir amb una de les següents opcions:

- Haver finalitzat els estudis que condueixen a la obtenció d’un títol universitari oficial espanyol (o d’un altre país de l’Espai Europeu d’Educació Superior) de 300 crèdits ECTS, dels quals almenys 60 crèdits han de correspondre a un nivell de màster.
- Haver completat un grau en una universitat no adaptada a l’Espai Europeu d’Educació Superior que doni accés als estudis de doctorat. La verificació del nivell d’estudis equivalent als anteriorment esmentats serà realitzada per la universitat quan s’iniciï el procediment d’admissió.

- Mobilitat:
Per a candidats que desitgen fer el doctorat a centres o universitats espanyoles: els candidats han d’haver residit o haver dut a terme la seva activitat principal (treball, estudis, etc.) a Espanya durant més de dotze mesos en els tres anys immediatament anteriors a la data de tancament de la convocatòria.
Per a candidats que desitgen fer el doctorat en universitats portugueses: els candidats han d’haver residit o haver dut a terme la seva activitat principal (treball, estudis, etc.) a Portugal durant més de dotze mesos en els tres anys immediatament anteriors a la data de tancament de la convocatòria.

Els candidats que obtinguin una beca hauran de cursar el doctorat en una universitat o centre de recerca on no hagin cursat anteriorment estudis de grau o llicenciatura.

- Nivell d'anglès: Els candidats han de tenir un nivell demostrable d’anglès (B2 o superior).
Per a més informació us deixem el link oficial de la convocatòria