Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Primera Jornada de l'Observatori de les Desigualtats en Salut

L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) organitza el proper 29 d’octubre, a les 12.00 h, en format virtual, la Primera Jornada de l’Observatori de les Desigualtats en Salut.

Observatori Desiagualtats en Salut

 

Durant aquesta Primera Jornada de l'Observatori de les Desigualtats en Salut, es presentarà l'informe “Desigualtats socioeconòmiques en la salut de la infància: malalties rellevants i la seva distribució a Catalunya. Dades per a polítiques públiques”. En aquest informe s'han estudiat les desigualtats socioeconòmiques i de gènere existents en 29 malalties pediàtriques. La finalitat de l'informe es posar en relleu les desigualtats existents en l’estat de salut de la població infantil de Catalunya, i orientar les polítiques públiques  per reduir-les. L'acte comptarà amb la presència de la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya alba Vergés.

Ja pots consultar el programa de la Jornada. Cal omplir el següent formulari per confirmar l'assistència i rebre així l'enllaç de Zoom per poder-hi accedir.