Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

T’agradaria aconseguir finançament per començar un projecte de recerca que tens en ment?

Els UGP-webinars seran el teu espai per adreçar tots els teus dubtes en directe a la Unitat de Gestió de Projectes de l’IDIAPJGol! Ara, et demanem que responguis una breu enquesta per ajudar-nos a adaptar aquests UGP-webinars a les teves necessitats.

enquesta ugp

Des de la Unitat de Gestió de Projectes (UGP) de l’IDIAPJGol s'impulsaran els UGP-webinars, sessions informatives on-line. Seran un punt de trobada en directe amb els membres de la UGP on s’informarà de les últimes novetats sobre les convocatòries de finançament de la recerca, com participar-hi i el suport que ofereix la Unitat per tramitar-ne la sol·licitud.

A cada UGP-webinar es tractarà una convocatòria en concret. La participació serà gratuïta i de lliure accés amb una durada d'1 hora. Seran sessions obertes a tot el personal d’Atenció Primària de l’ICS amb interès per la recerca.

Abans de posar-los en marxa, us convidem a respondre una breu enquesta per detectar les necessitats d’informació sobre convocatòries de finançament del personal investigador de l’IDIAPJGol, ja sigui novell o amb experiència.

Ajuda’ns a adaptar els UGP-webinars a les teves necessitats (o a les del personal del teu territori) contestant l'enquesta, no et portarà més de 5 o 10 minuts!