Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2smodern

Publicacions en revistes científiques

Consulta els articles publicats en revistes científiques durant el mes de gener de 2019 sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern

Publicacions en revistes científiques

Consulta els articles publicats en revistes científiques durant el mes de desembre de 2018 sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern
La Generalitat acredita el primer grup de recerca de l’ICS Catalunya Central

El grup Promoció de la Salut en l’Àmbit Rural (PROSAARU), de l’Institut Universitari per a la Recerca a l’Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol), és el primer grup de recerca de l’ICS Catalunya Central que obté l’acreditació de la Generalitat a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris (AGAUR). 

gruprecerca 

0
0
0
s2smodern

Vine a córrer amb el Capità Vitamines i ajuda´ns a fer recerca! 

Apunta't a la cursa mini 10K de Vilafranca del Penedès i col·labora amb el Grup de Recerca INFADIMED de l'IDIAPJGol. Investiguem per millorar els estils de vida i la salut dels nostres infants. T'esperem el diumenge 27 de gener!

Capi super heroi bafarada

0
0
0
s2smodern
INFADIMED arriba a les escoles del Delta del Llobregat

El programa de promoció d'hàbits de vida saludable a les escoles, aconsegueix reduir gairebé a la meitat l’excés de pes infantil. La intervenció va començar en 2012 a 4 escoles de Vilafranca del Penedès amb una prova pilot per avaluar la seva eficàcia. Després dels bons resultats aconseguits es va estendre a les escoles del territori de l’Alt Penedès i del Baix Llobregat. Actualment 12.287 de 81 escoles i 37 municipis participen del Programa INFADIMED. 

Infadimed Atencio Primaria Costa Ponent 1

 

0
0
0
s2smodern
L’IDIAPJGol acredita dos nous grups de recerca en atenció primària

El Grup CENIT i el Grup INFADIMED han estat acreditats com a grups de recerca emergents per l'IDIAPJGol. L’Institut compta amb 34 grups de recerca, 23 dels quals tenen també l'acreditació AGAUR. D'aquests 23 grups, 19 han renovat la seva acreditació i 4 l'han obtingut recentment, el Grup GAVINA, el Grup GREMSAS, el Grup IAA i el Grup PROSAARU.

121218 atencio primaria idiap