Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2sdefault

Nous resultats sobre l'ús d'estatines en persones grans 

La revista The BMJ va publicar el passat 5 de setembre els resultats d'un nou estudi, liderat pel Grup ISV-Girona, que no dona suport a la prescripció generalitzada d’estatines a persones grans sanes per a la prevenció cardiovascular, però si ho fa en el cas de persones seleccionades. L’estudi conclou, per exemple, que la prescripció d’estatines redueix un 24 % el risc de malaltia cardiovascular i un 16 %, la mortalitat per totes les causes en pacients majors de 75 anys amb diabetis mellitus tipus 2 (DM2). The BMJ li ha dedicat, a més, un editorial a aquest estudi que planteja una reflexió sobre la pràctica clínica en la prevenció cardiovascular. 

Grup IV Girona IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2sdefault

Publicacions en revistes científiques

Consulta els articles publicats en revistes científiques durant el mes d'agost de 2018 sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2sdefault

Ja podem veure les presentacions dels investigadors de l’IDIAP l’EPCCSS 2018

El passat mes de març es va celebrar a Barcelona l’European Primary Care Cardiovascular Society Summit 2018 (EPCCSS). Investigadors de l’IDIAPJGol van tenir-hi un paper molt destacat. Ja podem veure el vídeo de les seves conferències. 

17018 EPCCS idiap

0
0
0
s2sdefault

Atorgat un nou ajut de l'IDIAPJGol per a la publicació a revistes científiques

L’IDIAPJGol ha concedit l’ajut per a la publicació en revistes científiques, sol·licitat per Xavier Marín Gomez, a l’article Social networking Apps' use amongst primary health care professionals: a cross-sectional survey based on the Web que es publicarà a la revista JMIR Mhealth Uhealth.

 140918 jmir 2

0
0
0
s2sdefault
Vacances d'estiu de l'IDIAPJGol 

Us informem que l'oficina central de l'IDIAPJGol romandrà tancada del 13 al 24 d'agost. Aprofitem per desitjar-vos unes bones i saludables vacances, gaudiu molt del temps de descans. 

Gràcies.

 vacances idiapjgol