Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2smodern
Lectura de tesi doctoral sobre la maniobra d'Epley

El proper 30 de novembre a les 12:00h el doctorand José Luis Ballvé Moreno, investigador de l’IDIAPJGol, defensarà la seva tesi doctoral, "Efectividad de la maniobra de Epley realizada en atención primaria para tratar el vértigo posicional paroxístico benigno del canal posterior", a la Facultat de Medicina de la Universitat Autónoma de Barcelona. 

doctorand idiap web

0
0
0
s2smodern
L’IDIAPJGol reconegut amb un accèssit en la XVII edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró”

L'Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) ha estat reconegut amb un accèssit en la XVII edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals. En representació de l'IDIAPJGol, han recollit el premi Laia Álvaro, de RRHH, i Sandra Illán, responsable de recursos corporatius de l'IDIAPJGol.

 121118 mcmutual idiapjgol

0
0
0
s2smodern
Entrendre la multimorbiditat per millorar-ne la prevenció

Un projecte de recerca col·laboratiu entre IDIBELL-ICO, IDIAPJGol i IGTP permet identificar les principals malalties que hi contribueixen.

multimobiditat prevencio idibell ico IGTP IDIAPJGol

0
0
0
s2smodern
Lectura de tesi doctoral del Dr. Josep Vidal Alaball

El doctorand Josep Vidal Alaball, investigador de l'IDIAPJGol, defensarà la seva tesi titulada “Evaluating the impact of asynchronous telemedicine in the Catalan central region” el proper divendres 23 de novembre a les 11:00h a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic.

131118 doctorand idiap

0
0
0
s2smodern
Premi extraordinari de doctorat de la UAB a la Dra. Marta Zwart, investigadora de l’IDIAPJGol

La Universitat Autònoma de Barcelona ha concedit un Premi extraordinari a la tesi, “Estudis de cohorts per validar un model de categorització del risc de fractura per fragilitat en població femenina espanyola en base a l’algoritme FRAX® de la OMS. Les cohorts FRIDEX i FROCAT”, de Marta Zwart Salmerón del grup de recerca GROIMAP de l’IDIAPJGol . La cerimònia de lliurament se celebrarà el proper 16 de novembre a Bellaterra. Enhorabona! 

0
0
0
s2smodern
Lectura de tesi doctoral de la Dra. Vanessa González del Grup GREPALAP

La Dra. Vanessa González Rueda, investigadora de l'IDIAPJGol, va defensar la seva tesi, “Efectividad del abordaje específico de la región suboccipital en pacientes con cervicalgia mecánica crónica con déficit de rotación”, el passat 30 d’octubre a l'Escola de Doctorat de la Universidad de Zaragoza aconseguint el títol de Doctora en Ciencias de la Salud y del Deporte, Menció Cum Laude.

doctorada idiap web