Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2sdefault

1a Jornada de Recerca de la Catalunya Central 

La gerència territorial de l'ICS a la Catalunya Central impulsa el proper 15 de desembre a la Torre Busquet de Manresa la 1a Jornada de Recerca de la Catalunya Central. Agraïm a la gerència de l'ICS de la Catalunya Central haver convidat als responsables de l'IDIAP Jordi Gol a assistir.

0
0
0
s2sdefault

L'IDIAP amb la Marató de TV3 - Les Malalties Infeccioses

Què és la Marató de TV3?
La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Però La Marató de TV3 va més enllà de l'obtenció de fons. Fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica. 
 
 la marat2017 
 

0
0
0
s2sdefault

16è aniversari de la Càtedra UAB-Novartis
Premiada la Dra. Marina Guisado Clavero 

Enguany la càtedra UAB-Novartis de Docencia i Investigació en Medicina Familiar s'ha centrat en el pacient crònic i ha estat en aquest àmbit en que s'ha guardonat la investigadora de l'IDIAP Jordi Gol i Àmbit Barcelona, Dra. Marina Guisado Clavero per la realització de la Tesi Doctoral "Patrons de multimorbiditat, polimedicació i seguretat de la prescripció en persones majors de 65 anys".

Marian Guisado Novartis IDIAP

Dra. Concepció Violán Fors - Dra. Marina Guisado - Dr. Xavier Mundet

0
0
0
s2sdefault

Article a la revista Sleep Medicine
"Idiopathic REM sleep behavior disorder in the elderly Spanish community: a primary care center study with a two-stage design using video-polysomnography"

S'ha publicat a la revista Sleep Medicine un estudi sobre l'epidemiologia del trastorn del comportament de la fase REM idiopàtic en població de més de 60 anys realitzat a l'ABS Balaguer, a l'ABS Onze de Setembre, a la Unitat de Son de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova - Hospital Universitari de Santa Maria i amb la col·laboració de la Unitat del Son de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona.

 REM Sllep IDIAP Jordi Gol

0
0
0
s2sdefault

Council EPCCS

El Dr. Miguel Angel Muñoz ha assistit en representació de l'IDIAP Jordi Gol, a la reunió que es celebra de l'European Primary Care Cardiovascular Society (EPCCS) a Stratford Upon Avon, al Regne Unit. L'EPCCS és un "special interest group" de Wonca Europe. 

EPCCS